UWAGA t mobile ,Ci którzy rozważają ofertę t mobile internetu domowego bezprzewodowego niech się poważnie zastanowią ,ja się pokusiłem i już żałuję teraz muszę się dwa lata męczyć z tak niekompetentną firmą która ma gdzieś swojego klienta ,zależy im tylko na złapaniu kogoś co będzie im co miesiąc płacił za coś z czego nie może korzystać .Moja sytuacja wygląda tak .Zamówiłem ofertę do 20Mb/s ,przez okres próbny miałem 8-do 16Mb ,myślę w Neostradzie było 10Mb to jakoś dam radę ,cóż z tego że po tym okresie jak umowa zaczęła obowiązywać ,szybkość spadła do nawet 0,3Mb ale przeważnie jest ok 4Mb śmiech na sali ,Dodam że nadajnik znajduje się 500m po lini prostej ode mnie ,w otwartej przestrzeni bez żadnych zakłóceń .Mam firmę i potrzebuję wysyłać dokumenty,ale o tym muszę zapomnieć z ich internetem porażka totalna,w takich wypadkach muszę korzystać z internetu z komórki który działa o niebo lepiej,dodam że z tą dziwną firmą niema praktycznie żadnego kontaktu ,a na jakąkolwiek pomoc w razie problemów z netem Państwo nie możecie liczyć. Ja używam tego badziewia już od pół roku i do tego czasu nikt mi nie pomógł rozwiązać problemu z netem ,jak już wreszcie ktoś zdecyduję się wreszcie odpisać po dwóch tygodniach to piszą że wszystko jest zgodnie z warunkami umowy ,hee no bo przecież jest od 0 do 20Mb ,no 0,1Mb to już jest super internet .Przemyślcie dobrze swój wybór bo ,przez kolejne dwa lata możecie nabawić się nerwicy.Dodam że z taką siecią się jeszcze nie spotkałem.