Witam.
Przesiewam google, ale mnogość ofert jeszcze pomieszana z tymi już nie aktualnymi sprawia że samodzielnie przy przesiewaniu i wczytywaniu się w szczegóły(pakiety, terminy ważności itp) schodzi mi ślimaczo...
Szukam oferty z transferem nocnym, najlepiej na kartę bez umowy. Normalnie wziąłbym RBM(choć nie ma tu nocnego transferu), ale Play w Opolu nie ma LTE...
Interesuje mnie wysoki upload(będę wysyłał DVD, BD taka praca...). Mieszkam w zasadzie pod BTSem T-Mobile, a Mobylandu widzę z okna jakieś z 70-80m.
Power LTE odpada, bo to nie oferta typu płacisz i dostajesz, a płacisz i masz nadzieję że dostaniesz... W T-Mobile coś nie umiem doszukać się tego nocnego transferu w ofercie na kartę. To sieć, która zraża do siebie klientów i w sumie, być może naiwnie liczę na nie obciążoną infrastrukturę i wysokie transfery. Orange BTSa z LTE ma daleko, zresztą ta sieć ma w Opolu najgorszą infrastrukturę, znajomych z Nju słyszę jak ze studni(a mam ich paru)...
Może coś polecicie? Na znanym portalu aukcyjnym są różne sim, ale tam też zapomnieli napisać o nocnym transferze...
Byłbym wdzięczny za podpowiedź, tymczasem idę przesiewać dalej...∞