Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Sieć
nju, Lycamobile
Pewnie chodzi o ten 9 GB, na pewno regulamin opisuje w jakich przypadkach są wysyłane powiadomienia SMS.
Taki urok oferty na kartę,MPUltra pisze: ↑02 gru 2018, 13:19Tak, chodzi o ten 9GB, w regulaminie nie ma nic o tym, w BOKu się pytałem i odpowiedzieli to samo co w regulaminie. Tak w sumie w nju abo jest lepiej, bo jest sztywno ustawiony początek i koniec (okres rozliczeniowy, łatwiej ogarnąć kalendarzami i organizerami) a w karcie jest zawsze +31 dni od chwili aktywacji pakietu.
Rozwiązałem ten problem aplikacją Macrodroid i makrami (5. każdego miesiąca o 23:55 wyłączyć dane komórkowe, a 6. każdego miesiąca o 00:05 wysłać SMS aktywujący pakiet internetowy).sylwekZolkusza pisze: ↑11 gru 2018, 06:31Taki urok oferty na kartę,MPUltra pisze: ↑02 gru 2018, 13:19Tak, chodzi o ten 9GB, w regulaminie nie ma nic o tym, w BOKu się pytałem i odpowiedzieli to samo co w regulaminie. Tak w sumie w nju abo jest lepiej, bo jest sztywno ustawiony początek i koniec (okres rozliczeniowy, łatwiej ogarnąć kalendarzami i organizerami) a w karcie jest zawsze +31 dni od chwili aktywacji pakietu.
tutaj nie jest źle, przesuwne daty doprzodu, więc możemy za wcześnie zakupić kolejny pakiet i nic więcej, GB sumują się,
na rok jest to 6/5 dni do przodu, można z tym żyć.
Ten kod ułatwi życie. *127*69*1#
Pomysł pewnie dobry, trzeba tylko uwzględnić 4 miesiące po 30 dni oraz, miesiąc luty 28/29 dni.
Tak powinno się udać wymienić kartę SIM, oczywiście w salonie Orange.szopen22 pisze: ↑25 gru 2018, 00:47Witam, uszkodzilem karte nju mobile. Czy wyrobienie duplikatu jest mozliwe w salonie orange? (Za oplata)
Uszkodzilem karte dosc stara, wyczytalem że jest darmowa wymiana w salonach orange na karte z dostepem do LTE. Czy pod to moglbyn podciągnąć wymiane?
Pozdrawiam
Dziękuję z góry za odpowiedź
sylwekZolkusza pisze: ↑06 sty 2019, 10:45Niestety nie, będą ważne 31 dni.
Ten kod ułatwi życie. *127*69*1#