- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Marioosz: ale wyrażając wszystkie zgody nie zapłacisz za aktywację. Nie wyrazisz zgody, czy w trakcie umowy, wycofasz zgodę / lub eFakturę, dopłacisz. Aktywacja będzie nad Tobą wisieć 2 lata od aktywacji umowy w nju. Krótka piłka.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
Nikt nigdy do mnie nie dzwonił tylko i wyłącznie dlatego, że wyraziłem zgodę marketingową u opa. Jeśli już ktoś dzwonił to z powodu zgód z innych miejsc
Nie ma sensu dopłacać za brak zgód. Nie zadzwonią z Orange, to zadzwonią z banku, kablówki albo innej ubezpieczalni. Są aplikacje blokujące ten spam, dzięki którym masz święty spokój. Ja używam Orange Telefon i odkąd ją mam, praktycznie żadne natręty już nie dzwonią.