[ Dodano: 2011-03-07, 12:26 ]
kwistas pisze:Mi często się zdarza załapywać zasięg life:) na terenie kraju choć do granicy mam nawet 15-10km, czyżby life:), aż tak dobrze siało zasięgiem Ukrainę?
Gdzie dokładnie tak dobrze Ci łapie life? Ogólnie na Ukrainie ta sieć ma problemy z zasięgiem, bo działa na GSM 1800. Jakieś 1,5 roku temu ojciec dzwonił do mnie z trasy Lwów-Rawa Ruska i ledwo co się dogadaliśmy. W tej chwili jest może lepiej.[/quote]
Niedługo wybieram się w tamte okolice, mam path do robienia screenów w SE to zdam relację jak tam będę.
Okolice Strzyżowa, jakoś mimo, że Plus ma pozwolenia ciężko coś złapać, najlepiej było w miejscowości Ciołki (
) tam tylko łapały zagraniczne sieci naszych kompletnie nic, wiadomo dziura może ze 200 osób tam mieszka, ale nasi pojechali po całości.
Zgłosiłem sprawę do Plusa odnośnie Strzyżowa, podobno mają niedługo uruchomić tam stacje bazową, ludzie narzekają, że nie mają zasięgu Plusa, Era zgoniła problem na telefon, jedynie Orange full zasięg.
Ja mam pytanie odnośnie Cell Info, jak to bywa w Ukraińskich sieciach? Byłem może ze 2 razy na Ukrainie, góra 20 km od granicy, ale nie udało się CI jakiegoś złapać.