piotrzet pisze:Zresztą przypadek Orange jest trochę dziwny oferty złej nie mają a tyle tracą. No chyba że tylko dla nowych jest taka dobra.
Nie no złej nie mają, wręcz fatalną w porównaniu do tej jeszcze z przed roku i jest ucieczka abonentów (sam z końcem roku zabieram 3 nr jeżeli nie zmienią oferty).
iphoneski pisze:
Zainteresowanie A2 tylko mnie śmieszy, tanie to fajne a to jak działa to już nieistotne.
Tu nie ma nic śmiesznego
, z tanich najlepiej uzbrojona oferta.
iphoneski pisze:Brak hd voice w 2018 roku to już kompletna masakra.
"Wodotrysk" który był wart uwagi jeszcze 3-4 lata temu (kumulacją ofert no-limit voice w prepaid, dziś to powszechny standard, ruch voice zmalał i problemy z połączeniami głosowymi praktycznie już nie występują).
iphoneski pisze:W tej ofercie dobra jest tylko cena
Ta oferta jest bardzo uniwersalna i bdb dla wielu klientów (zwłaszcza tych co nie korzystają z internetu, a jest ich wbrew pozorom cała masa, za 10zł/m-c mają full no-limit na wszystkie nr-y komórkowe i stacjonarne) lub całkiem odwrotnie sam net w cenie 10zł no-limit.
iphoneski pisze: To ja w abo za 30 zł mam lejek do 1 mega, VoLTE, wifi calling i pakiet tv. 10 zł miesięcznie różnicy a usługi lepsze.
Nie wiem jaki masz pakiet podstawowy danych, lecz przy ofercie wspólnej 2+... w Virgin abonament za 21 zeta masz 20GB/rozmowy na wszystkie PL free/sms/mms free. Podobne oferty w Premium Mobile i innych klonach Z.S np. Otvarta, Plush...