Robaas pisze:play4you2: mogę prosić o wyjaśnienie odnośnie zgłoszenia 32162013
Przyznaję, że otrzymałeś nie do końca właściwą odpowiedź. Pwiedz mi jednak, czy dostałeś brakujące bonusy?
Pablo-1986 pisze:Witam serdecznie.
Wiesz, dzis nie dam rady ci odpowiedzzieć na to pytanie, ale przypomnij mi sie proszę w poniedziałek, to Ci dam info na ten temat. Z tego co ja kojarzę, to jednak powinieneś móc zachować ten upust, ale zanim Ci to potwierdzę, wolę zweryfikować odpowiedni regulamin.
mkowalski pisze:Nie ma na to żadnych ograniczeń. Możesz złożyć wniosek o MNP w Playu jak tylko numer zostanie aktywowany u innego operatora.
Potwierdzam. Dodatkowo, możesz też wybrać dowolny Abonament w dowolnej promocji, dostepnej na dany dzień.
Robaas pisze:witam,
mam kolejne pytanie, po przeniesieniu numeru dostałem 60zł ważny 3 miesiące, czy to normalne, że po doładowaniu i otrzymaniu dodatkowych złotówek na konto promocyjne ten czas ulega skróceniu?
Cos tu chyba jednak jest nie tak.. A nie dokonywałeś może przypadkiem zmiany taryfy? wiesz, że te środki są ważne tylko wtedy, jak masz "standardowego" Fresha, a nie np. Darmowe rozmowy i SMS - w Play dla Oferty Play Fresh. Jak zmieniałes taryfę to przykro mi, ale niestety, to by się zgadzało. Sugeruję zapoznać się z Regulaminem, zanim dokonasz jakiś zmian.
Karlos20 pisze:Ważność promocyjnego Pakietu Złotówek bez powodu nie ulega skróceniu.
Potwierdzam.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.