To jest post z FB. Może pomoże? Ale ogólnie więcej nie działa niż działa. "Mnie się udało zalogować na smarcie i tablecie. Nie mogłem się zalogować na "Twój nr id klienta" natomiast poszło na "Twój login do Moje UPC" (określenia w cudzysłowach ze strony UPC
. Zmieniłem też hasło, tak że teraz przy logowaniu nie jest potrzebny ani numer klienta ani pesel. Na routerze EPC3925 dioda WIRELESS LINK miga cały czas jak szalona do czego muszę się przyzwyczaić bo do tej pory bezprzewodowy punkt dostępu był wyłączony(i dalej jest wyłączony) i dioda była wyłączona(powinno się chyba poprawić instr. obsługi modemu
Przy okazji można by tam coś napisać o ustawieniach "Guest Network" jeżeli już UPC zostawiło możliwość dokonywania zmian(ale sądzę że to z pośpiechu nie zostało zablokowane
W mojej lokalizacji mam 5 punktów dostępowych UPC Wi-Free na dwóch kanałach 2412 MHz i 2437 MHz co w połączeniu np z z 6 "normalnymi" punktami dostępowymi na kanale 2437 MHz daje liczbę 9 punktów na jednym kanale a to już jest niezły tłok. Przy poziomie sygnału -31 dBm UPC Wi-Free(...) download jest ok 2,5 Mbps a upload 0,5 Mbps - nawet You Tube w HD pociągło (ciekawe jak długo
"