Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Moja pytanie jest następujące czy zawieszajać linie tel i posiadajac neostrade z livebox i tel internetowa bede mogl wykonywac polaczenia tel poprzez internet ? I czy bede mogl odbierac polaczenia od innych osób na moj tel stacjonarny?]
Z góry dziekuje
Pytam się bo moze to jest rozwiazanie na nie placenie tp za abonament 50 zl tylko np 21 przy zawieszeniu lini !!!
Marcinlbn, ciekawa matematyka. Mnie uczono, że 50-21=29, a nie 39 Poza tym czy mi się tylko wydaje czy za zawieszenie linii pobierana jest opłata 50% abo?
Jedi pisze:Marcinlbn, ciekawa matematyka. Mnie uczono, że 50-21=29, a nie 39 Poza tym czy mi się tylko wydaje czy za zawieszenie linii pobierana jest opłata 50% abo?
Opłata 50% abonamentu jest pobierana w przypadku zawieszenia usługi neostada a nie za zawieszenie lini, pewno o to ci chodziło
Jedi pisze:Marcinlbn, ciekawa matematyka. Mnie uczono, że 50-21=29, a nie 39 Poza tym czy mi się tylko wydaje czy za zawieszenie linii pobierana jest opłata 50% abo?
Opłata 50% abonamentu jest pobierana w przypadku zawieszenia usługi neostada a nie za zawieszenie lini, pewno o to ci chodziło
usługii neostrada się nie zawiesza!!!!
zawiesic mozna linię telefoniczna pod wzgledem połaczeń przychodzących i wychodzących oplata 21.30zł -za neostrade sie placi jak dotychczas
amadeo pisze:usługii neostrada się nie zawiesza!!!!
zawiesic mozna linię telefoniczna pod wzgledem połaczeń przychodzących i wychodzących oplata 21.30zł -za neostrade sie placi jak dotychczas
amadeo pisze:usługii neostrada się nie zawiesza!!!!
hmm to czyżby nie było już możliwości zawieszenia usługi neostrada bo ja jak brałem jeszcze neostradę Plus to w cenniku była pozycja zawieszenie usługi koszt 50% abonamentu, ale możliwe że coś się zmieniło od tamtego czasu