DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #646440  autor: koszar93
 11 lip 2013, 23:32
Witam,
mam problem z wifi. Może ktoś spotkał się z ów problemem.
TP-Link td-8840T (jako modem) + linksys wrt54GL (jako router). TP połączony z linksys.
Problem polega na tym, iż gdy połączę się z siecią Wifi (łączy się z nią) jednak w rzeczywistości internet nie działa. Gdy podepnę laptopa kablem do linksysa internet działa. W czym może tkwić problem? Dodam, że stało się to po tym jak odłączyłem zasilanie na czas burzy. Przed burza działało, po burzy, po ponownym włączeniu do prądu już wifi nie działało.

Mam nadzieję, iż nie pomyliłem działu. Chyba, że pomyliłem forum - w takim razie przepraszam.