DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #657330  autor: krecik6667
 25 sie 2013, 18:52
Witam. Poszukuje jak najlepszego rozwiązania internetu z tv. Chodzi mi o stałe łącze na terenie Olsztyna. Może być również opcja dla studenta. Za wszelka pomoc będę wdzięczny.

#657426  autor: janekt
 26 sie 2013, 14:55
Proponuję wejść na strony spółdzielni mieszkaniowych, Vectry, Netii, UPC, Multimedii (nie wiem co tam jest jeszcze w Olsztynie) i popatrzeć co jak wygląda. 8)
Ostatnio zmieniony 26 sie 2013, 15:25 przez janekt, łącznie zmieniany 1 raz.

JanekT

#657427  autor: galtom
 26 sie 2013, 15:02
Mnie bardziej spasowala opcja internet z netii + netia player + hboGo. Na tradycyjna tv mam malo czasu i to co jest jako cyfra mi wystarcza) a reszta ogladam albo z USB albo z HBO GO jak mam czas.

Pozdrawiam,
Galtom

#657479  autor: krecik6667
 26 sie 2013, 18:48
janekt, patrzylem ogolnie na oferty no i chyba vectra najlepszsym rozwiazaniem bedzie chociaz sprawdze tez oferte o ktorej wspomnial galtom, take wielkie dzieki za pomoc