DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#118869  autor: oprych
 29 paź 2006, 19:48
Ja np. na radiówce 32kb\s spotkałem siez problemem że strona heyah nie otwierała sie na żadnej przeglądarce. A inne strony na IE bez problemu a na firefox wogóle

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#119588  autor: Kazo
 31 paź 2006, 23:04
Wg mnie duzo zalezy od samego lacza jakie jest, ale wiecej od admina. U nas jest tez radiowka i mozna powiedziec ze wszytko jest dobrze zrobione. Anteny YAGI. Dobrze usytuowane. Obydwie sie widza odleglosc ok 1.5 km. Z rapida mam tranfer rzedu 400-600 kb/s. Nie mam co narzekac. Nawet zeszlej zimy, gdzie taki wielki sopel lodu sie zrobil na antenie to transfer i tak byl duzy. Tylko sciagac nic wiecej :mrgreen:

..:: Life Is Too Short ::..

#119933  autor: nstn
 02 lis 2006, 01:06
Kazo pisze:Obydwie sie widza odleglosc ok 1.5 km
w sumie to jest to mala odleglosc i tu rzeczywiscie powinno to chodzic dobrze.

"Nic nie boli tak jak życie"