DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#94908  autor: D@rio
 14 sie 2006, 00:10
tomico pisze:
elkanguro pisze:mi to by odpowiadało ale niestety rodzice są bardziej że tak powiem tradycyjni:/
Możesz kupić słuchawke, która wygląda tak samo jak zwykła i podłączasz ją do linii(lub kompa) a rozmawiasz przez voip i rodzice nawet by nie zobaczyli różnicy.
słuchawki to do kompa. Wszędzie indziej trzeba brameczkę VoIP...a i z tym są zabawy i troszkę wydatki na instalację.

Obrazek

#94909  autor: Cubus1981
 14 sie 2006, 00:24
kallafior pisze:
tomico pisze:Powiedziała, że ona bardzo się dziwi bo to są czyste zyski i wogóle.
Zyski są dla niej... ludzie pracujący dostają prowizję za każdą podpisaną umowę i tylko z tego żyją. Dlatego są tacy nieustępliwi :smt009 Pracowałem przez krótki czas w tej firmie i wiem jakimi metodami się posługują niektórzy "przedstawiciele"... podrabianie podpisów i zdobywanie danych osobowych w nieczysty sposób. Jak się już zwiążesz z tą firmą to będzie Ci z nią jak z wrzodem na tyłku.
Pracowałes w callcenter czy byłeś domokrążcą?

7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG

#94914  autor: nstn
 14 sie 2006, 01:21
Mój kumpel w tej chwili pracuje jako domokrążca TPSA i namawia ludzi na neo. Jak złapie takiego klienta to ma prawie stówkę. Może ktoś planuje założyć neo w Wawie? - można byloby podzielić wynagrodzenie od tepsy. Im więcej chętnych tym lepiej :D

"Nic nie boli tak jak życie"

#95531  autor: iggy
 15 sie 2006, 21:36
Jesli chodzi o usługe Tele2 musi być konkurencyjna w stosunku do tego co proponuje TP bo inaczej nie miała by racji bytu na rynku, od wrzesnia Tele2 ma przejąć abonamenty w tym ma zaprezentować usługę która będzie konkurencyjna do abonamentu socjalnego który jest w chwili obecnej najtańszym planem w Tp a jednocześnie rozmowy w nim śa bardzo drogie i nie można kożysatć z usług dodatkowych typu neostrada czy własnie tele2

#95835  autor: elkanguro
 17 sie 2006, 00:23
no chyba trzeba poczekać, może coś ciekawego wprowadzą jeśli będą już mogli wprowadzić własne abonamenty

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet