DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #115922  autor: dechomenon
 22 paź 2006, 07:29
Witam, mam taki problem czy do commandera można dokupić antene wzmacniającą zasięg(bo niby jak się odkręci tą antenkę to można by tam coś przyłączyć)? Bo mam klienta, który chciał taką kupić. Ale nie mam pojęcia jakiej firmy powinna być, gdzie ją można nabyć i ile może orientacyjnie kosztować, i czy w ogóle ma to jakiś sens kupowanie tej anteny? A prosił bym o konkretne dane a nie, że poszukaj sobie w necie, bo ja szukałem i w ogóle nic nie znalazłem. Czy internet będzie chodził satabilniej z tą anteną? Dzięki za pomoc

#115929  autor: Kaczy
 22 paź 2006, 09:35
Można dokupić (antena ).

Co do tego gdzie kupić. Najszybciej znajdziesz na allegro. Inne miejsca to sklepy komputerowe bądź jakieś sklepy elektroniczne.

Internet powinien chodzić stabilniej, gdyż główną funkcją takiej anteny jest wzmocnienie sygnału.

...::: Made for loneliness :::...

#116033  autor: dechomenon
 22 paź 2006, 15:19
dzięki za szybką reakcję....masz plusik:P pozdrawiam