DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #80329  autor: Sebastian PL
 18 cze 2006, 12:51
Szukam jakiejś alternatywy wobec neostrady 128 kbps

Jedyne, co znalazłem to ofertę dialogu na linię 512 kbps za prawie 140zł, ale nic mi nie wiadomo o ofertach tańszych niż 72+50=122 zł, które musiałbym zapłacić żabojadom.

Oczywiście komórkowe GPRS-y takie jak simdata z której obecnie korzystam, nie zaspokajają moich potrzeb.

Czy ktoś zna stacjonarną i tańszą od TP SA alternatywę wobec neostraty?

Pilnie kupię (cesja) sto do dwóch tysięcy aktywacji "Jednej Idei z rachunkiem" o kwocie deklarowanej 10zł/każdy nr, szczegóły na moim GG

#80335  autor: PiotrG-dz
 18 cze 2006, 13:16
Ja mam w Multimedia 128 kb/s za 54 zł umowa na rok.Wez telepakiet DSL w Dialogu masz tam 60 min na połączenia lokalne i MM oraz predkośc 256 kb/s za 120,78 zł na 12 miesieczna umowe lub 99 zł przy umowie 24 miesiecznej.Jest też łącze 512 za 84,18 brutto .Bierz Dialog jest bezkonkurencyjny TP to szajs :twisted: Najlepiej jak byś zadzwonił pod infolinie Dialogu :arrow: 0801 700 700 koszt to 1 impuls za połączenie tam wszystkiego się dowiesz :D

#80427  autor: Sebastian PL
 18 cze 2006, 21:05
Ale Dialog o ile wiem nie daje możliwości preselekcji.

A ja chcę mieć darmowe wszystkie stacjonarne.
FlexFon daje to za 56,30 zł i wtedy można dzwonić do oporu nawet i 25.000 minut na miesiąc.

Bardziej urządzałoby mnie, gdyby jakiś operator dał mi same łącze neostradowe, ale bez ciągnięcia kolejnej linii telefonicznej (i płacenia za nią abonamentu).

Pilnie kupię (cesja) sto do dwóch tysięcy aktywacji "Jednej Idei z rachunkiem" o kwocie deklarowanej 10zł/każdy nr, szczegóły na moim GG

#80429  autor: PiotrG-dz
 18 cze 2006, 21:15
Na razie nie ma możliwości płacenia tylko za internet.A nie ma u ciebie kablówki :?: Dialog o ile wiem darmowe rozmowy ma do wszystkich opów. :P
 #80880  autor: Sirmark
 21 cze 2006, 13:40
Sebastian PL pisze:Szukam jakiejś alternatywy wobec neostrady 128 kbps
szukac alternatywy to sobie mozna, ale pytanie podstawowe brzmi jakie firmy
swiadcza uslugi w Twojej okolicy.
Bo co z tego ktos ma tansza oferte jak i tak z niej nie skorzystasz.

a poza tym najtaniej internet wychodzi jak wezmiesz na spolke z sasiadem.

--
Masz juz 18 lat? Oddaj Krew

#80885  autor: orB
 21 cze 2006, 13:53
No właśnie. W Netii z tego co widziałem jest dobra oferta, ale u mnie jej nie ma, zobacz u siebie, popytaj w kablówkach. U mnie w kablówce za 48zł - 128kbps