DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #652583  autor: solidburn
 05 sie 2013, 13:21
Witam zgodnie z tym mogę wypowiedzieć umowę
http://www.wykop.pl/link/1599067/vectra ... regulamin/

i tak mam neta z xboxem za 1zl na 36miesiecy i nurtuje mnie oczywiście pytanko co z xboxem po zerwaniu umowy czy muszę płacić dalej czy zwrot czy kara w umowie nie mam żadnego rozdzielenia usług ani osobnych rat za sprzęt ani na fak nie ma słowa o xbox tylko sam net i cena

Jedynie na infolinii dowiedziałem się że xbox mi zostaje bez kary itd no ale to jest infolinia na emaila nie odpisują od tygodnia z zapytaniem o to :(

Czy ktoś już składał wypowiedzenie w takiej sytuacji ?
 #656489  autor: marcinkoleksl
 21 sie 2013, 08:50
zajrzyj na facebook'a vectry. tam są opinie, iż rezygnowali ludzie z umowy z xbox'em. z problemami, bo pracownicy wciskają kit po BOKach, ale można.