DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #663697  autor: macierewicz666
 23 wrz 2013, 20:45
Witam,
Mam pytanie: po jakim czasie zostaje odłączony internet w Neostradzie, jeżeli nie zapłaciło się rachunku? Chodzi mi o jeden niezapłacony rachunek, nie jakieś kilkumiesięczne zaległości.
Szukałem odpowiedzi w internecie, ale różne wersje krążą.

Proszę o odpowiedź kogoś, kto zna się na tym.
 #663758  autor: robriot77
 24 wrz 2013, 01:01
macierewicz666 pisze:Witam,
Mam pytanie: po jakim czasie zostaje odłączony internet w Neostradzie, jeżeli nie zapłaciło się rachunku? Chodzi mi o jeden niezapłacony rachunek, nie jakieś kilkumiesięczne zaległości.
Szukałem odpowiedzi w internecie, ale różne wersje krążą.

Proszę o odpowiedź kogoś, kto zna się na tym.
neo zostaje zablokowane po 3 nie oplaconych rachunkach.

#664430  autor: Griswold
 27 wrz 2013, 11:22
Po 3 miesiącach zalegania z płatnością, także jak będzie jeden niezapłacony rachunek to po 3 miesiącach od upływu daty płatności też zostanie usługa zablokowana, nawet jeśli dwa kolejne rachunki będą opłacone.