DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #664794  autor: wojtas111
 28 wrz 2013, 23:05
Witam kilka dni temu podpisałem umowę w Plusie na laptopa z internetem LTE w pakiecie 10gb miesięcznie, dziś moją uwagę zwróciła promocja "Limit Nocny" (dodatkowe 50gb do wykorzystania co miesiąc w godz. od 1:00 do 7:00) jak się okazało promocja dla mojej oferty (10gb) kosztuje 0zł, więc każdy by chyba skorzystał :lol: Oczywiście przeczytałem regulamin promocji, dokładnie ten:http://internet.plus.pl/documents/59602 ... 130514.pdf
i moją uwagę zwrócił punkt 2 w postanowieniach ogólnych a dokładnie:
"
2. Promocja skierowana jest do Abonentów sieci Plus2
, którzy podpiszą lub przedłużą umowę w ramach
promocji Plus Internet
i posiadają jeden z planów cenowych: internet 3 GB, internet 5 GB, internet 6
GB, internet 10 GB, internet 15 GB, internet 20 GB, internet 25 GB, internet 25 GB plus."

właśnie którzy podpiszą lub przedłużą, a ja już podpisałem, czy to jakiś kruczek albo haczyk ? dlaczego po prostu nie napiszą "którzy mają podpisaną umowę" pytam bo nie chcę się wpakować na jakąś minę, a może jestem już przewrażliwiony :lol: z góry dziękuję za odpowiedz. Pozdrawiam.

#664798  autor: piokuk
 28 wrz 2013, 23:13
Jesteś przewrazliwiony :-) Regulamin powinieneś przeczytać PRZED podpisaniem umowy, dlatego masz czas przyszły.

#664801  autor: wojtas111
 28 wrz 2013, 23:26
Ok dzięki, może dlatego że to opcjonalna usługa to nie zwróciłem uwagi :) w takim razie zaraz ją aktywuję smsem.