DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #668054  autor: Bartas82
 15 paź 2013, 18:49
Cześć
Mam kartę sim iplus i nawigację Nawroad Auro 2 s. Chcialbym uzywac am traffic w nawigacji poprzez polaczenie internetowe. Nie wiem za bardzo jak uzyskac internet w nawigacji za pomoca iplusa. Za pomoca telefonu? Mam E52. Moze mozna sie polaczyc za pomoca tego telefonu? Moze jakis inny nie drogi telefon? Lub inne urzadzenie? Dodam iz nawigacja nie ma Wifi. Z gory dzieki za pomoc.

#668069  autor: user_delete34
 15 paź 2013, 19:33
Bartas82, skoro navi nie ma WiFi, to lipa. Musiałaby mieć slot na kartę SIM i obsługiwać połączenie z internetem. Jeśli tego nie ma, to zmień urządzenie.

Niby można udostępnić po Bluetooth, ale to może być trudniejsze i nie wiem, czy w ogóle jakaś navi to obsłuży.

#668081  autor: Bartas82
 15 paź 2013, 20:03
Obsłuży na pewno bo sam mam Lenovo p780 i z nim działa tylko, że wtedy nie moge korzystac z zestawu glosnomowiacego jednoczesnie. Dlatego mysle o jakims nie drogim rozwiazaniu aby mi dzialalo poza moim telefonem glownym. Zrobilem blad ze kupilem nawigacje na windowskie anie na androidzie. Wtedy byloby duzo latwiej. Jesli macie jakies pomysly to bede wdzieczny.