Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Tak. Będziesz mógł z LTE korzystać ale jak masz np. tak jak ja stary abonament PlayOnline, ja mam z lejkiem "do 4Mb/s więc po LTE też więcej nie mogę wyciągnąć. Ale korzystać z LTE będziesz mógł tam gdzie mają już zasięg.
Najlepiej kup sobie starter red bull mobile i doladuj za 50zł i masz 200gb co miesiąc po lte z prędkością 15mb/s przez 100 dni czyli w sumie ponad 600gb, a te 50 zł dalej jest na koncie.
buba1234 pisze:Najlepiej kup sobie starter red bull mobile i doladuj za 50zł i masz 200gb co miesiąc po lte z prędkością 15mb/s przez 100 dni czyli w sumie ponad 600gb, a te 50 zł dalej jest na koncie.
tylko co potem z tymi 50 zł - ja używam tylko internet, czy można je jakoś odzyskać ?