mgrygiel pisze:Pare dni temu już mi włączyli przyspieszoną wersję neostrady (512) teraz juz tylko na liveboxa czekam. A ktoś tu wątpił w panią z telepunktu
Poczekaj na rachuneczek....ja TPsie nie ufam po ostatnich przejściach.
Otóż podpisywałam aneks do umowy o neo (umowa kończyła mi sie 9 września a aneks podpisałam 3 sierpnia) przyspieszyli mi od ręki z 256 do 512 już 3 sierpnia. Ucieszyłam się:)
Aneks miał zacząć obowiązywać od 1 września. Wtedy też zgłosiłam sie do nich po LIVEBOXA.
Okazało sie, że na razie nie można, bo cos tam w systemie. Ok. następnego dnia to samo, i kolejnego też. Zadzwoniłam więc na 9393 i tam sie zdziwili, że nie mogę tego Liveboxa wziąć. Pani zaczeła sprawdzać i mi obwieściła, że nie mogę wziąć Liveboxa, bo..... mam umowę na czas nieokreślony. Szlag mnie trafił, no bo jakim cudem, skoro przede mną leży aneks, na którym jak wół jest że umowa obowiazuje od 1 wrzesnia 2006 do 31 sierpnia 2008.
Pani mi na to, że ona w systemie ma co innego..... powydzierałam sie więc troche na nią, spisałam jej dane i powiedizałąm, że nie popuszczę. Za jakiś czas mi oddzwoniła i powiedziała, że gdzieś ktoś się pomylił przy wprowadzaniu umowy do systemu... ale że niby juz wszystko im się zgadza, skoro ja mam umowę na 2 lata
nawet przyjeła ode mnie zamówienie na Liveboxa i miał być dostarczony kurierem. Po 2 dniach dzwonia do mnie i mówią, ze po Liveboxa musze sie zgłosić do salonu TPsy
bo jeśli przywieźliby mi kurierem, nie mógłby być z promocji, tylko po 10 zł miesięcznie
Pojechałam na Rajską a tam znowu sie okazuje, zę się NIE DA, na co mówię im że mnie skierowali z 9393. Panienka zaczęła gdzies dzwonić, sprawdzać i w końcu po 45 minutach podpisałam z nimi umowę na Liveboxa. Od wczoraj mam więc bezstresowe korzystanie z sieci na 2 kompach
Stresowe pozostaje oczekiwanie na rachunek., bo nie wiadomo czy mi ten czas nieokreślony nie nabruździł