DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #109121  autor: potargany
 26 wrz 2006, 12:25
a wiec mam taki maly problem - moze wy pomozecie :)

mam neo - cos kolo 4 i pol roku - wczoraj mi sie totalnie zawiesilo %-) Wiec czym predzej dzwonie na 0800 z prosba o pomoc -
1wszy konsultant twierdzil ze mam zle neo podlaczone ( dlatego mi nie dziala ) to jak dzialalo przez ostatnie 4 lata?
Poprosilem o rozmowe z 2gim - i on stwierdzil ze wdrazaja nowy system dlatego nie dziala - no i podal mi nr na ktory mam sie powolac jak neo nie bedzie dzialac do godziny 10. Neo zaskoczylo mi cos kolo 17 ale dzialalo jakies 20 minut %-)
Wiec chce zadzwonic 3x do nich z info o usterce,podnosze sluchawke a w tle slysze rozmowe pracownika z info 0800 z inna osoba ( ona tez miala jakis dziwny problem ) ale dlaczgo ich slyszalem w mojej sluchawce? Nie moglem tej rozmowy rozlaczyc , dzwoniac na moj nr byl zajety. Cos kolo godziny 23 zadzwonilem na NIEBIESKA 9393 - zglosilem problem ze na mojej lini slyszalem rozmowe operatora 0800 z inna osoba,przyjeli reklamacje - sprawdza linie.O 11 obudzil mnie telefon - dzwonila babka i na mnie z ..... ze mam do niej nie dzwonic i sie nie bawic - podala mi moj nr , o ktorej godzinie dzwonilem,sytuacja sie powtorzyla 5x DZWONILY inne osoby - ze niby maja nieodebrane polaczenie na swoj nr , zarowno na nr koma jak i domowy ( nikt z niego nie korzystal 2dni ) Teraz czekamy za odpowiedzia ze strony TELEPORAZKI - sprawdzaja czy ktos sie na lini nie podpial ...

a wy co myslicie , co to moze byc

Pieniądze to nie wszystko ...

re

#109133  autor: amadeo
 26 wrz 2006, 14:34
to co opisujesz w ostatnim wątku to sprawa centralki Call Center.
Piszesz ze neo nie działa -masz synchronizacje??? pokazuje się jakiś bład???

Obrazek

#109137  autor: potargany
 26 wrz 2006, 14:50
blad 633
blad 680
znam te bledy
juz sie wyjasnila sprawa , mieli przebicie na lini %-) ja nie mialem NEO - i jakas laska ktora mieszka ode mnie 2 km dalej. Nasze linie wzajemnie sie blokowaly.Ja slyszalem ja , ona mnie nie - i na odwrot :>

juz wszytko gra - jak rachunek bedzie wysoki - mam pisac reklamacje

Pieniądze to nie wszystko ...

#109606  autor: amadeo
 28 wrz 2006, 08:38
potargany pisze:juz wszytko gra - jak rachunek bedzie wysoki - mam pisac reklamacje
przebicie na linni o którym mysle -bo taki miałeś przybadek nie bedzie skutkowało zawyżeniem rachunku-a tego jestem pewny

Obrazek