mam pytanko a mianowicie czy w koncu samsung d900i posiada przegladarke plikow officea i pdf na stronie producenta wyczytalem ze jak najbardziej a tymczasem wgrywam pliki na komke pokazuje ikonki dobre ale gdy otwieram pisze komunikat "Nieobslugiwana tresc" jaki w tym problem?
- Wszystko, co dotyczy modeli z serii D oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Z tego co mi wiadomo to D900i nie posiada takiej funkcji, za to D900 owszem
Nie są kompatybilne bo pliki Office'a 2007 np. Worda są zapisywane w formacie *.docx a tych Samsungi nie odczytujakamil1221 pisze:Istnieje taki problem że pliki Office 2007 nie są kompatybilne z Samsungami (przynajmniej tak jest w moim Z400).
zapisuje w formacie normalnego office i jest to samo.pdfow tez nie czyta chociaz wyswietla poprawnie ikonki plikow.slyszalem takze ze jest to wina softu(w anielskim czyta polskim nie)
Można się pogubić, ponieważ na jednych stronach jest info, że ma przeglądarkę plików a na innej, że nie ma.
Jestem na kupnie D900i i mam pytanie czy da się skądś ściągnąć takową przeglądarkę plików??
Jestem na kupnie D900i i mam pytanie czy da się skądś ściągnąć takową przeglądarkę plików??
Nokia 5110->Nokia 3210->Motorola T205->Nokia 3310->Nokia 3310->Nokia 6100->Nokia 6630->Samsung e250->Nokia 6650->Nokia C6-00
Pewnie, że tak. Jest taki program TequilaCat, który przerabia takie pliki na javę i wtedy można odczytać w telefonie. Link do programu KLIK Warto zaznaczyć, że jest bezpłatnyszczyp_ior pisze:Jestem na kupnie D900i i mam pytanie czy da się skądś ściągnąć takową przeglądarkę plików??