DAJ CYNK
  • Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem
 #41753  autor: sinister_stirrer
 06 sty 2006, 18:43
Niedawno ukazal sie nowy firmware v3.0546.2.3
Poniewaz telefon kupilem w salonie w polsce i mam na niego gwarancje dzieki czemu upgrade moge dokonac za darmo. postanowilem ukatualnic oprogramowanie z v2.0536.0.2 na v3.0546.2.3 gdyz zawiera one znaczace poprawki :)

Poniewaz mieszkam jak by to powiedziec... na zadupiu (Pawłowice Śl) poprosilem dziewczyne ktora mieszka w gliwicach aby przeszla sie do tamtejszego servisu nokii i zapytala sie co i jak. Ku mojemu zdziwieniu dowiedzialem sie ze potrwa to "najmniej" tydzien. A jak kiedys wgrywalem oprogramowanie do tel. u nich.. ale tel nie mial gwarancji to usluga ta kosztowala 60 zł i kazano mi sie zglosic za 3 godziny:) Niemoge czekac ponad tydzien przeciez, a jak dadza telefon w zamian to jakas 3310:| a ten telefon nie sluzy mi glownie do zabawy:| Mozetez byc tak ze bede czekal tydzien.. przyjade i okaze sie ze uniewaznili mi gwarancje z powdow " (w tymi miejscu wstawice sobie co chcecie typu wlasnoreczne lutowanie na plycie glownej, utopienie tel) Raz mnie tak zalatwili... Co robic? Czy jest ktos na tyle madry i powie mi co mam robic? Jak to wogole wszystko jest?
Pozdro

[ Dodano: 2006-01-09 9:42 ]
EDIT:
chyba za trudne pytania zadalem... To moze innaczej czy ktos ma jakies doswiadczenie w w.w. sprawie? Wogole czy ktorys z was kiedykolwiek uaktalnial oprogramowanie w swojej nokii :roll: :roll: :roll: