@Remington
Nie jestem aż tak sprawna. Nie potrafię zrobić screena, a nawet jakbym potrafiła lub ktoś pomógłby, to i tak d..., bo na Samsungu nie mogę się zalogować do Telepolis z powodu reklamy i kółko się zamyka. Na pozostałych urządzeniach nie mam tego problemu, bo nie widzę reklam.
Na reklamie jest napisane -
Wczuj się w rysowanie, pokochaj wygrywanie, kup produkt promocyjny Rafaello, stwórz rysunek z praliną, graj o wspaniałe nagrody, weź udział, do wygrania 60x500 czekiem blik, w finale iPad. Przekierowuje do strony
www.marzeniarafaello.pl i tak w kółko. Redaktorzy mogą tam wejść i obejrzeć. Prawdopodobnie to co blokuje logowanie do Telepolis, to strona www.
--------------Edycja_1-------------------
Samsung nie pozwala mi wejść na stronę marzeniarafaello.pl inaczej niż przy próbie logowania do Telepolis. Dostaję komunikat o tym, że połączenie nie jest bezpieczne, witryna nie obsługuje HTTPS i jakieś ogólne komunikaty o wycieku danych i bezpieczeństwie. Za pośrednictwem Telepolis wchodzę bez problemów.
--------------Edycja_2---------------------
Inne strony nie oferują mi słodkiej przyjemności, tylko Telepolis.
-------------Edycja_3-------------------
W nocy reklama nie blokuje logowania. Wczoraj też tak było. Ciekawe czy wróci w dzień? Jeśli nie, znaczyłoby że usterka zniknęła...