Nie podoba mi się sam fakt usuwania postów z hyde parku jeżeli nie były one jednoznacznie spamem lub spamogenne tylko i wyłącznie przez widzi mi się jednego moderatora. Na podstawie czego zostało to usunięte?Oczywiście oprócz instynktu Morviusa.
Gdzie jest jakiś regulamin tej piaskownicy? A jeżeli jest takowy to na pewno jest tam mowa o pisaniu posta pod postem! Morvius, jako mod powinieneś to wiedzieć, a sam przyczyniasz się do tego syfu. Używaj edycji!
Morvius pisze:I tobie xy też radzę wziąć się za robotę a nie pisanie ze spamerami o pierdołach.
A po takiej gówniarskiej odzywce to na jego miejscu już zdałbym narzędzi i porzucił ten padół rozpaczy.
Gdzie jest stare telepolis? Gdzie czasy sprzed moderatorów oderwanych od słuchawki callcenter, którym się wydaje, że mając rangę moda coś znaczą i traktują innych z góry!
Byłem tutaj pod innym nickiem praktycznie od 2007-2012 i tęsknie za tamtymi czasami, ale widzę jasno, że one już nie wrócą.
Forum umiera i w sumie dobrze, nie ma nad czym rozpaczać. Telepolis po przejęciu przez comperie tez stoi w miejscu, Witek coś tam próbował zaklinać rzeczywistość, ale w końcu sam odszedł widząc jaki dom publiczny tutaj zapanował.
Dobrej nocy wszystkim, a moderatorom rozsądku życzę.