DAJ CYNK
  • Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #311496  autor: Wilu436
 19 sty 2009, 10:37
Witam
Mam problem z głośnością dzwonków. Zawsze jak ktoś do mnie dzwoni to dzwonek jest bardzo cichy. Dzwonek jest głośniejszy kiedy nacisnę przycisk do podgłaśniania. Ale tylko na ten moment jak potem ktoś do mnie dzwoni to dzwonek znów jest bardzo cichy. Jak zrobić, żeby dzwonki za każdym razem były głośne? Jak podgłośnić dzwonki? Telefon mam z Orange.

Drugi problem polega na tym, że na wyświetlaczu mam dwa zegary. Jeden taki malutki w prawym górnym rogu ekranu. A drugi jest duży też po prawej stronie. Czy jest jakiś sposób, żeby wyłączyć ten drugi duży zegar? Szukałem w ustawieniach i nic nie znalazełm.

#311545  autor: kowcio
 19 sty 2009, 15:43
Wilu436 pisze:Drugi problem polega na tym, że na wyświetlaczu mam dwa zegary. Jeden taki malutki w prawym górnym rogu ekranu. A drugi jest duży też po prawej stronie. Czy jest jakiś sposób, żeby wyłączyć ten drugi duży zegar? Szukałem w ustawieniach i nic nie znalazełm.
Hmm teraz nie mam u800 pod ręką, ale tam chyba mają być dwa zegary ;) Wieczorkiem sprawdzę.
Wilu436 pisze:Mam problem z głośnością dzwonków. Zawsze jak ktoś do mnie dzwoni to dzwonek jest bardzo cichy. Dzwonek jest głośniejszy kiedy nacisnę przycisk do podgłaśniania. Ale tylko na ten moment jak potem ktoś do mnie dzwoni to dzwonek znów jest bardzo cichy. Jak zrobić, żeby dzwonki za każdym razem były głośne? Jak podgłośnić dzwonki? Telefon mam z Orange.
Wejdź w ustawienia dźwięków, sprawdź czy masz głośność dzwonka na max poziomie oraz tryb melodia (bądź melodia i wibracja, to już zależy od Ciebie ;) ).

#311549  autor: Wilu436
 19 sty 2009, 16:04
kowcio pisze: Wejdź w ustawienia dźwięków, sprawdź czy masz głośność dzwonka na max poziomie oraz tryb melodia (bądź melodia i wibracja, to już zależy od Ciebie ;) ).
Właśnie w tym telefonie nie ma takich ustawień. Albo są tak ukryte, zę nie mogę ich znaleźć. Przeszukałem cały telefon i czegoś takiego nie znalazłem.

#311550  autor: kowcio
 19 sty 2009, 16:11
Wilu436 pisze:kowcio napisał/a:

Wejdź w ustawienia dźwięków, sprawdź czy masz głośność dzwonka na max poziomie oraz tryb melodia (bądź melodia i wibracja, to już zależy od Ciebie ;) ).

Właśnie w tym telefonie nie ma takich ustawień. Albo są tak ukryte, zę nie mogę ich znaleźć. Przeszukałem cały telefon i czegoś takiego nie znalazłem.
Menu, ustawienia, profile telefonu, normalny (naciskasz opcje, nie "ok"), edytuj, sygnalizacja połączeń: melodia bądź wibracja z melodią), na dole masz głośność dzwonka i ustaw ją na 7 :-)
Ostatnio zmieniony 20 sty 2009, 18:26 przez kowcio, łącznie zmieniany 1 raz.

#311552  autor: Wilu436
 19 sty 2009, 16:17
Dzięki bardzo za pomoc. Teraz jest wszystko dobrze. Wcześniej nie mogłem znaleźć tego menu :P. Teraz dzwonki są dostatecznie głośne :)