Witam, od wczoraj posiadam tego samsunga i musze przyznać że jestem miło zaskoczona. Mały, poręczny, menu prawie takie same jak w e250 (mama ma:-)), troszkę ulepszone w obsłudze. 4 klawisze dotykowe działaja bez zarzutu (swoją drogą ciekawe jak na dłuzszą metę
), choć do ich obsługi musiałam się pare godzin przyzwyczajać. Jeszcze kłopot mi sprawia wciskanie klawisza normalnego w prawo (przypadkiem wciskam zamykanie dotykowym) ale myslę że bedzie ok
Dobrze się pisze smsy bo klawisze sa w miare duże i oddalone od sibie dzieki czemu nie mylą się literki. Nie wiem jak słownik - nie korzystam. aparacik 1,3 wiec ok, cudow nie ma ale przeciez to nie jest aparat tylko telefon. Plusy to jeszcze blutacz, mp3, radio, przystepna cena (ja mam z plusa za zł <wielka wyprz>
) Chciałam tani telefon i ten w 100% spełnia moje oczekiwania (dodam ze wcześniej miałam se t610, motorole v235, nokie 6080, i czasem sam e250 i jeszcze pare innych ale to duzo wcześniej). A tego sam j600 (e) jak najbardziej polecam. Jeszcze nie wiem jak bateria, obecnie się formatuje ale z tego co słyszałam to nawet, nawet. Wyświetlacz troche mniejszy niz w e250 ale za to nie bedzie pożeraczem energii a to ze mala rozdzielczość na cóż, za to cenę ...
Co do dylematu czym sie różni j600 od j600e odpowiadam nie wiem. Może softem, może niczym. Na stronie plusa jest on oferowany jako sam. j600 a na pudełku mam napisane j600e.
Dodam jeszcze ze w zestawie z salonu jest usb i słuchawki (niestety mikro sd trzeba dokupić ale to akurat nie jest mi potrzebne)
Minus to to że obecnie jest do niego mało akcesori, mam na myśli np etui.