Czy ten tryb wydajności sprawi że jakość obrazu w telefonie stanie się większa? Zwiększy się rozdzielczość obrazu, np. w grze? Jeśli nie, to czy mogę coś zrobić w HyperOS żeby ta rozdzielczość się zwiększyła? Pamiętam, że w jednym z poprzednich telefonów miałam taką funkcję że po jej włączeniu jakość robiła się lepsza, ale nie wiem co zrobić w tym telefonie żeby rozdzielczość była jak największa
- Wszystko, co dotyczy smartfonów marki Xiaomi i pochodnych (Redmi, POCO) oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: Dział poświęcony w całości na produkty firmy Xiaomi.
Tak dla rozjaśnienia - ja nie chcę powiększać maksymalnej rozdzielczości jaką może osiągnąć telefon, tylko chcę tak go ustawić by osiągnął tę swoją maksymalną jakość. Bo czy nie jest tak, że niektóre ustawienia w telefonie zmniejszają rozdzielczość by oszczędzić baterię? Ja tak miałam w starym telefonie i właśnie było takie jedno ustawienie które zwiększało rozdzielczość do maksymalnej jaka może być w telefonie. Chodzi mi o polepszenie grafiki, żeby obraz w grze był bardziej wyraźny. Wszystkie opcje w grze do polepszenia grafiki już ustawiłam, teraz szukam opcji z poziomu telefonu