No mi czasami też coś mówią...ale się nie przejmuje
:D:D
Ja miałem najpierw Motke C200 fajowy phonik, mam go do dziś
. Później przyszedł czas na lepszy sprzęt...długo zastanawiałem się nad kupnem nowego telefonu, aż w końcu zachwycił mnie Siemens S55 pięknym wyglądem. Do tego dokupiłem dołączany aparat i było super
. Następnie przyszedł czas, gdy w Polsce wchodziły kamery VGA do telefonów i m.in. takim telefonem-nowością był Sony Ericsson K700i. Od razu go kupiłem na Allegro, chyba za 1200 zł. ..po ok. 3 miesiącach K700i znudził mi się z powodu braku kart pamięci. Długo popatrywałem na Allegro i na różnych forach o GSM...aż w końcu przyszedł czas na coś z Symbianem i kartami pamięci. Bardzo spodobały mi się gry na N-Gage, więc ten telefon-konsole zakupiłem. Potem poznałem spoko kolesia, który miał 6630 i 6230...i marzył o N-Gage oczywiście
. Zamieniłem się z nim...no i minęły 2 miesiące...w tej chwili nie posiadam żadnego telefonu, bo dopiero co zamówiłem nówkę V3 Black, podobno pojutrze ma być. Mam taką nadzieję, bo bardzo mi brakuje telefonu. Myślę, że moim następnym telefonem będzie jakaś Nokia na Symbianie, najprawdopodobniej N70, bardzo przypadła mi do gustu. Pozdrawiam