- Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
Cześć! Nazywam się Kamil i jestem tu nowy. Od lat interesuję się telefonami i sprzętem komputerowym. Mam nadzieję, że dużo się od siebie nauczymy
Pozdrawiam
Pozdrawiam
interesuje Cię software, hardware, oferty Operatorów? coś szczególnego?Wojnar pisze:Od lat interesuję się telefonami i sprzętem komputerowym.
Siema wszystkim, jestem Robert. Z wykształcenia informatyk, interesują mnie nowe technologie.
Witaj, może kilka słów o sobie?
Hej wszystkim, jestem Marek i właśnie znalazłem to forum, zapowiada się ciekawie, pozdrawiam
Witajcie forumowicze, telemaniacy i wszyscy inni, hej! Tadek
Witajcie, zachęcamy do aktywnego korzystania z całego forum! Ono jest dla Was stworzone, a świeża krew podtrzymuje je i motywuje do dalszego rozwoju!
Jeśli nie wiesz jeszcze od czego zacząć lub jak się poruszać po naszej stronie, skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości lub z którymś z moderatorów.
Jeśli nie wiesz jeszcze od czego zacząć lub jak się poruszać po naszej stronie, skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości lub z którymś z moderatorów.
Klasyczny obserwator wątku.
Cześć Wszystkim Justyna z tej strony Pozdrowienia