Dużo się od tamtego czasu zmieniło. ja obecnie gram w Dragon age i Wiedźmina. Dwie najlepsze gry.
- Tu można pisać o wszystkim w jakikolwiek sposób - ale bez używania wulgaryzmów i obrażania innych.
Ja grywam obecnie w dwie gry sieciowe: Forge of empires i Drakensang online ale czasem lubie pograć w Diablo 2 albo w Brothers in Arms.
Nie gram w nic. Gry są według mnie stratą czasu, gry animowane to bajki dla trochę starszych dzieci.
Plus-->Play (2015) -->Plus (2018)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Klucz-->Orange-->Lajt (2017)
Wiedźmin jest faktycznie fajny. Dragon age również ale szczerze powiedziawszy to ostatnia część mnie trochę znudziła. Czekam aż wyjdzie Dragon Age 4 i może będzie troche ciekawsze od trójki.
Swoją drogą to nie mam w ostatnim czasie tak dużo wolnych chwil na granie jak jeszcze byłem na studiach tak wiec o wiele częściej włączam sobie jakieś proste gry online. Zarejestrowałem się na stronie World of Tanks i zdarza mi się pojedździć. Całkiem niezłe. Swoją drogą to zerknij sobie tutaj:
http://gryranking.pl/ - na stronie jest dobry ranking gier.
Swoją drogą to nie mam w ostatnim czasie tak dużo wolnych chwil na granie jak jeszcze byłem na studiach tak wiec o wiele częściej włączam sobie jakieś proste gry online. Zarejestrowałem się na stronie World of Tanks i zdarza mi się pojedździć. Całkiem niezłe. Swoją drogą to zerknij sobie tutaj:
http://gryranking.pl/ - na stronie jest dobry ranking gier.
Ja tam jestem wielkim fanem strategii turowych i rpgów. Dlatego ostatnio znalazłem dla siebie idealne połączenie Wasteland 2. Rewelacyjna gierka, aż żałują że dopiero ostatnio ją odkryłem
AdwCleaner najlepszy sposónb na syf na kompie
ja duzo gram w GTA, to gra z dzieciństwa od której nie mogę się uwolnić
Panie kierowniku zapomniał Pan o strzelankach. Jak Pan mógł?
Co prawda mam coraz mnie czasu na granie, ale co wychodzi nowego i dobrego to muszę mieć. Ułatwia mi sklep konsoleigry.pl, kupuje raz na jakiś czas i zawsze trafię na promo
Co prawda mam coraz mnie czasu na granie, ale co wychodzi nowego i dobrego to muszę mieć. Ułatwia mi sklep konsoleigry.pl, kupuje raz na jakiś czas i zawsze trafię na promo
Jak słyszę granie... mój chłopak co chwilę gra! Ostatnio fifa.
Ja mało gram ale mój facet.. sporo
Ja ma wielką ochotę zagrać w "God of War" Ogólnie to ---wymoderowano-Remington--- . Tam zawsze znajduje to, czego szukam w dobrej cenie.
Mam 3 gry.
Game of war.
8 Ball pool.
Real racing 3.
Game of war.
8 Ball pool.
Real racing 3.
eCoal i nie ma problemu
Ja lubię stare gry - Pokemony, Mario Niby grafika nie zachwyca, ale mają klimat.
W ostatnim czasie wciągnąłem sie w Duck Shoot. Jest to typowe strzelanie do kaczek W zasadzie nie wiem co mnie tak wciągnęło. Gra nie ma ani dobego dżwięku, ani dobrej muzyki. Za to nadrabia grywalnością. Na stronie jest opis:
---wymoderowano-Remington---
Czekam jeszcze na wydanie Game of the Year Wiedźmina.
---wymoderowano-Remington---
Czekam jeszcze na wydanie Game of the Year Wiedźmina.
Obecnie gram w Far Cry 4 i Metro: Last Light - polecam szczególnie tę drugą, gram w nią już piąty raz, rewelacja.
Polecam dwie dobre gry typu rpg
Wiedźmin - każdy słyszał, moim zdaniem najlepsza polska gra na dzień dzisiejszy
Dragon age - seria również ma swój klimacik
Jeszcze całkiem niezłą grą jest Counter Strike. Nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, jednak jak zacząłem grać to się wciągnąłem. Gram czasami na serwerach polskich, czasami na zagranicznych.
Wiedźmin - każdy słyszał, moim zdaniem najlepsza polska gra na dzień dzisiejszy
Dragon age - seria również ma swój klimacik
Jeszcze całkiem niezłą grą jest Counter Strike. Nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, jednak jak zacząłem grać to się wciągnąłem. Gram czasami na serwerach polskich, czasami na zagranicznych.
ja uwielbiam ---wymoderowano-Remington--- - lubię wirtualnie poczuć się jak prawdziwy samiec i po prostu komuś spuścić bezkrwawy łomot
Co do Fify 20117 zacząłem ostatnio trochę więcej grać i jest nawet niezła. Grywalna, grafika mogłaby być trochę lepsza, ale jest w miarę OK podoba mi się możliwość ściągnięcia aktualizacji składów z internetu. Teraz czekam jeszcze na nowego PES-a
Chyba nadszedł ten wiek, że gry już nie bawią... Usunąłem z telefonu Asphalt Airbourne, nie zachwycił mnie Asphalt Xtreme. Na kompie poleciał w kosmos NFS Hot Pursuit.
Z sentymentu trzymam NFS Underground 2 (głównie na klimat i muzykę), Unreal (powody takie same) i F1 2013. Do zainstalowania czeka gra sprzed szesnastu lat czyli Colin McRae (CMR2.0)
Z sentymentu trzymam NFS Underground 2 (głównie na klimat i muzykę), Unreal (powody takie same) i F1 2013. Do zainstalowania czeka gra sprzed szesnastu lat czyli Colin McRae (CMR2.0)
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71