Postanowiłem założyć konto ,aby wypróbować je na telefonie z androidem- taaak to nie pomyłka. Apple udostępniło swoją aplikację w sklepie Google. Postanowiłem to wypróbować , w końcu to
''trzy miesiące za darmo''. Ufff , najpierw po ściągnięciu, aplikacji na telefon do pewnego momentu się udawało potem nagle aplikacja zaczęła żyć własnym życiem, długo kręciło się kółeczko progresu, aż w końcu gdy myślałem ,że się udało to aplikacja twierdzi ,że błędne hasło.
.
W końcu zainstalowałem iTunes na kompie, tam udało mi się wysłać jakiś link na maila, zresetowałem hasło, podałem nowe i niemalże się udało, tylko teraz do pełnej weryfikacji odrzuca moją kartę bankową
. (dodam ,że na telefonie podczas zakładania konta, przyjęło ją bez problemów)
Proszę bardzo ejplowców o pomoc i może nie tylko ich. -każdy kto w temacie.
Paradoks polega na tym ,że teraz nie wiem czy mam aktywną usługę czy nie -mam na myśli te niby trzy miesiące ''za darmo''
Druga sprawa jest taka ,że nie zależy mi na zasysaniu muzyki ,ani na komputer ,ani na telefon tylko ,żeby w telefonie mieć odtwarzacz ''online'' . Uwierzcie lub nie ale do zasysania to mam za darmo torrenty i chomika i zależy mi tylko na wypróbowaniu tej usługi.
Teraz nie wiem do kogo kompetentnego mam się zgłosić ,żeby się nie okazało ,że bez mojej wiedzy za jakiś czas będą pobierane środki
Dziękuję i proszę o pomoc.
PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.