Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
Regulamin forum:
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament
Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem
KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
Jednak zdecydowałem się na Plusa - nie było problemów z przeniesieniem.
Zasięg jest bardzo dobry w miejscach, gdzie dziś byłem. W A2 było dużo gorzej.
Póki co rozmówców dobrze słychać.
Po pierwszym dniu:
1. rozmowy - niebo, a ziemia! W końcu słychać drugą osobę jakby była obok
2. internet na modemie Huawei E33372 - nie mogę się zalogować do LTE. Na karcie jest włączony, a jak się łączę to wyskakuje błąd 722.
Na 3G szału nie ma - ok. 3 Mb/s. Lepiej leci 900 MHz
To po co sie pytasz na forum jak itak robisz swoje... Wybrales operatora o najgorszej sieci w Krakowie pomimo, ze pisalismy ze to zly wybor. Dla 2G tylko T-mobile - najwieksza siatka G900 i wiecej pasma od Orange. Juz lepiej trzeba bylo wybrac Playa i dzialac na RK...
Moim zdaniem najgorszy (pod względem 2G) wybór w Krk to Play - obojętne czy sieć własna/roaming.
W Play byłem (prywatny numer w nim mam), ale nie nadaje się do biznesu. Internet po LTE - super!
Na Plusa wybór padł, bo jednak przekonało mnie kilka osób z forum. Co do jakości rozmów nie mam żadnych zastrzeżeń - w końcu jest głośno, wyraźnie i bez przerywania/zakłóceń.
Piszę spostrzeżenia, gdyby ktoś się zastanawiał jak to wygląda w rzeczywistości.
W miejscach, gdzie Plus nie ma zasięgu T-mobile daje radę - zgadzam się i potwierdzam ten fakt.
Pozdrawiam