Cześć,
Mój podstawowy numer jest w Virgin Mobile.
Pakiet Mini 9 (300/300/1GB) mi wystarcza, a i w Freemium (+1GB) się mieściłem.
Szukam zapasowego numeru na kartę -- będzie wykorzystywany okazjonalnie, ale karta będzie w aktywnym smartfonie z Androidem, więc pakiet danych będzie na bieżąco wykorzystywany (nie aktywnie, więc zakładam, że 1GB miesięcznie wystarczy).
Dzwonić, SMS-ować z tego numeru zamierzam tylko w wyjątkowych przypadkach.
Szukam oferty na kartę gdzie za niską opłatę będę miał zapewniony dostęp do internetu.
Z moim poszukiwań wyszło, że VM Mini 3 jest najlepsze, ale wolałbym inną sieć (VM nie ma pokrycia w paru lokalizacjach w których bywam).
Czyli mój bazowy koszt to 3*12 -- do 40pln rocznie.
Istnieje lepsza oferta niż VM Mini 3?
Konto ważne na rok, środki i pakiety nie przepadają po miesiącu.
NJU spełnia pierwszy warunek, ale internet bez pakietu jest drogi (obawiam się, że 40pln mi nie starczy na rok), a jedyny pakiet jest za 9pln -- dobrze rozumiem ofertę?
Orange Free na kartę -- jest KWR, doładowanie za 40 (daje 15GB) i przedłużenie na rok za 30pln, zostaje 10pln na rozmowy i 15GB ważne przez rok -- dobrze rozumiem tą ofertę (https://biuroprasowe.orange.pl/blog/prz ... ange-free/)?
Czy te ceny są aktualne?
Są jeszcze jakieś inne oferty godne rozważenia (3pln/msc, 40/rocznie)?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Greg
Mój podstawowy numer jest w Virgin Mobile.
Pakiet Mini 9 (300/300/1GB) mi wystarcza, a i w Freemium (+1GB) się mieściłem.
Szukam zapasowego numeru na kartę -- będzie wykorzystywany okazjonalnie, ale karta będzie w aktywnym smartfonie z Androidem, więc pakiet danych będzie na bieżąco wykorzystywany (nie aktywnie, więc zakładam, że 1GB miesięcznie wystarczy).
Dzwonić, SMS-ować z tego numeru zamierzam tylko w wyjątkowych przypadkach.
Szukam oferty na kartę gdzie za niską opłatę będę miał zapewniony dostęp do internetu.
Z moim poszukiwań wyszło, że VM Mini 3 jest najlepsze, ale wolałbym inną sieć (VM nie ma pokrycia w paru lokalizacjach w których bywam).
Czyli mój bazowy koszt to 3*12 -- do 40pln rocznie.
Istnieje lepsza oferta niż VM Mini 3?
Konto ważne na rok, środki i pakiety nie przepadają po miesiącu.
NJU spełnia pierwszy warunek, ale internet bez pakietu jest drogi (obawiam się, że 40pln mi nie starczy na rok), a jedyny pakiet jest za 9pln -- dobrze rozumiem ofertę?
Orange Free na kartę -- jest KWR, doładowanie za 40 (daje 15GB) i przedłużenie na rok za 30pln, zostaje 10pln na rozmowy i 15GB ważne przez rok -- dobrze rozumiem tą ofertę (https://biuroprasowe.orange.pl/blog/prz ... ange-free/)?
Czy te ceny są aktualne?
Są jeszcze jakieś inne oferty godne rozważenia (3pln/msc, 40/rocznie)?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Greg