DAJ CYNK
  • Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
    :?:
Szukasz taryfy dla siebie? Nie wiesz, na którą ofertę się zdecydować? Zadaj pytanie tutaj.
:?:
Regulamin forum: 
Przy zakładaniu tematu rozpocznij tytuł od:
[ABO] - jeśli szukasz tylko oferty na ABONAMENT
[KARTA] - jeśli interesuje Cię tylko oferta na KARTĘ
[DOWOLNY] - jeśli szukasz po prostu najlepszej oferty, niezależnie czy będzie to karta, czy abonament

Aby społeczność mogła coś Ci podpowiedzieć, musisz określić swoje priorytety, czy jest to np.:
- cena,
- zasięg,
- stabilność sieci,
- usługi dodatkowe, np. VoLTE, WiFi Calling, HD Voice,
- ważność konta (w przypadku usług na kartę),
- dobra apka do zarządzania kontem

KONIECZNIE NAPISZ TEŻ: ile miesięcznie potrzebujesz minut, SMS-ów, MMS-ów oraz Internetu
 #1178181  autor: RL9
 28 sie 2024, 13:39
Dzień Dobry,

1. Szukam oferty na abonament: no limit , 30-50Gb; max.30 zł

2. Natknałem się na sieć crossmobile. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym operatorem...oferta dość atrakcyjna.

Proszę o sugestie i dzięki z góry za info.
 #1178182  autor: KC-KARLOS
 28 sie 2024, 13:45
RL9: Vectra lepsza. Więcej neta w roamingu UE, 30 GB z późniejszym szybszym lejku 1 mbps, a cena 20 zł/mc w umowie bezterminowej. Zasięg Play i Orange. Jeśli masz dobry sygnał Playa, możesz śmiało brać.

Cross ma tylko przez rok cenę 10/mc za 12 GB neta itd. potem wzrasta. Ale mam wrażenie, że za "lizanie czterech liter" na ich social mediach, że jesteś zadowolony z ich usług sypią wybranym 10 GB na określony czas, a za płacącym rachunki w terminie też dają kolejny pakiet neta 20 GB (a z tym u nich są przeboje, obiło mi się, że termin płatności ich faktur to 7 dni, co jest skandalem) - to nie jest fair dla wszystkich i fatalnie to wygląda marketingowo. Przekonają się o tym już wkrótce, jak inwestycja w grupkę klientów ich wykończy.

🌟To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam🔥