vinc pisze:W końcu znalazłem czas by wybrać się do kina wybór padł na film pod tytułem: "Wszystko, co kocham". To trzeba zobaczyć. Polecam.
Aktualnie czekam na ten film u siebie w mieście. Ponoć bardzo dobre kreacje polskiej młodzieży aktorskiej...
Z tego co widziałem ostatnio polecam dla każdego kto jest związany z Podkarpaciem -
Wino Truskawkowe. Naprawdę magiczny film, wspaniałe widoki moich rodzinnych stron, momentami trochę przerysowana rzeczywistość, ale jeden z lepszych jakie ostatnio widziałem, choć wiem, że nie każdemu podejdzie...
Sierota - dawno nie widziałem dość dobrego thrillera i oto jest! Świetna rola dziewczynki grającej główną bohaterkę. Jak na tego typu film to dość ciekawa historia. No i przerażający dzieciak
Piątek 13-ego - radziłbym sobie odpuścić. To już widzieliśmy setki razy, nic nowego i okropne zakończenie...
Nieproszeni Goście (The Uninvited) - thriller z lekkimi elementami horroru, ciekawa historia choć dla wielbicieli gatunku - prawdopodobnie dość przewidywalna. Ogląda się nie najgorzej.