- Wszystko co tyczy się serwisów VOD i telewizji dowolnego rodzaju (antena, kablówka, IPTV itd.) oraz ich oferty filmowej.
Najstraszniejsze horrory ? To tylko Azjatyckie, np. Shutter, Dark Water, Ring.
Horrorow specjalnie nie lubie, ale polece Netflix jako zrodlo.best pisze:Jakie znacie godne polecenia horrory?
Hostel 1 i 3 są jak dla mnie ok, jednak obejrzałbym coś straszniejszego
Za $7.99/miesiecznie (pierwszy miseiac za darmo) masz wyfodny dostep do olbrzymiej bazy fimow I seriali. DO kosztu nalezy dolozyc jeszcze koszt VPN lub SmartDNS, chyba , ze znajdziesz cos darmowego w sieci.
Korzystam od dwoch lat I jest to super wygodne. Nie wazne na jakiem urzadzeniu, serwis zawsze pamieta gdzie (na jakim odcinku I jego fragmencie) skonczylem ogladac, jakosc jest super, nie ma sie do czego przyczepic.
Pozdrawiam,
Galtom
Galtom
Grave encounters 1&2 - 2 troche naciagana ;(
Dom 1000 trupow-chociaz nie kazdemu sie podoba pomysl przedni
Zejscie 1&2-tez warto zobaczyc.
Dom 1000 trupow-chociaz nie kazdemu sie podoba pomysl przedni
Zejscie 1&2-tez warto zobaczyc.
Tyle tego bylo ze sie nie zmiesci w podpisie
Na mnie też Piła zrobiła ogromne wrażenie. To chyba jeden z moich ulubionych horrorów.
Czy ktoś z Was oglądał już może tak reklamowany ostatnio "Oculus"? Zastanawiam się czy wybrać się na niego, póki jeszcze go grają.
Mnie przeraził jedyny film. "Rec". Zaczyna się tak niewinnie, a później... Wścieklizna, straszne sceny... Okropny klimat, w dodatku oglądałem go będąc sam w domu.
Jacekses.
To zapraszam na samotne oglądanie filmu:
Martwe zło
:- )
To zapraszam na samotne oglądanie filmu:
Martwe zło
Ja polecam hororr pt Dom zły i Sierociniec. Pozdrawiam
Okej, coś Wam dorzucę, może się spodoba:
Ciemna strona księżyca. (mało znany)
Ukryty wymiar. (dość znany)