widzisz i na Janusza się nie nadajeszadacomp pisze:Przelew sms, tylko jak nie znasz nikogo kto ma Orange prepaid to lipa.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
widzisz i na Janusza się nie nadajeszadacomp pisze:Przelew sms, tylko jak nie znasz nikogo kto ma Orange prepaid to lipa.
identycznie jak do każdej innej siecitrifek pisze:jak przenieść numer do Fakt z Plusa karty?
nie trzeba ale to zależy od Ciebie co potrzebujesztrifek pisze:Trzeba doładować kartę po przeniesieniu
nietrifek pisze:czy od razu się dostaje bonus?
oczywiścietrifek pisze:Czy jakoś połączeń/szybkość internetu jest identyczna jak w Play/RedBull karta?
500 zł jest na rozmowy na numery standardowe komórkowe i stacjonarne, SMSy i MMSy (z wyjątkiem numerów premium, infolinii, transmisji danych w roamingu UE).trifek pisze:o 500 zł mogę wykorzystać na rozmowy/sms/mms/paczki z internetem - tak?
Tylko usługi premium/infolinie są dodatkowo płatne?
Jeśli nie wykupisz pakietu MB/GB na szybszą transmisję danych, prędkość będzie się odbywać do 32 kbps za darmo. Jest to opisane w cenniku taryfy Fakt Mobile > https://www.faktmobile.pl/download/regu ... 3.2018.pdfesiu2111 pisze:Transfer danych w fakt jest darmowy z lejkiem do 32 kbps?
Albo miałeś pecha w chwili robienia testów, albo jesteś w zasięgu zapchanego przekaźnika.jamto02 pisze:Zrobiłem przed chwilą test na Lenovo C2 Power i pokazało mi
Pobieranie: 3,1
Wysyłanie: 966
NIE.trifek pisze:Za te 500 zł można "kupić" jakiś pakiet internetowy?
Tak, ale wsio zależy od bts do którego jest się zalogowanym.trifek pisze:OK, czyli z tego bonusu internet działa normalnie, nie ma tego lejka na prędkość o którym pisaliście wcześniej?
Regulamin (p. III.6) mówi wyraźnie:trifek pisze:OK, czyli z tego bonusu internet działa normalnie, nie ma tego lejka na prędkość o którym pisaliście wcześniej?
Kilkadziesiąt minut później miałem ponad 16 nie wiem od czego to zależy. Pogoda, godzina, miejsce....?Albo miałeś pecha w chwili robienia testów, albo jesteś w zasięgu zapchanego przekaźnika.
U mnie jest w play'owej normie, tj. pobieranie 5-40 mbps (zależnie od dnia i godziny).
neotele pisze: Regulamin się kłania, p.III.1.a:
Pakiet Złotówek o wartości 500 zł który można wykorzystać na krajowe połączenia głosowe, wideo, SMS i MMS do wszystkich krajowych sieci komórkowych w Polsce i na krajowe połączenia głosowe...