iphoneski pisze:
A czemu mają wyłączyć coś co samo się sprzedaje, nie wymaga reklamy a grono użytkowników rośnie?
Temu że to nie zarabia, przynosi szkody innym użytkownikom którzy za taką samą usługę płacą kilka razy więcej (to że nie zarabia jest oczywiste peer x zł/GB i nie pisz proszę że operator nie ponosi żadnych kosztów na sprzedaż, bo to nie jest różnica 50-100%, lecz do 1000%, chowa ją pod dywan [ta oferta już co najmniej 2-3 lata rozprowadzana dzięki informacjom na forach internetowych i aukcjom Allegro,
nie ma jej ani na stronie Play, ani na stronie RMB-koszty takich informacji na własnym serwerze są prawie zerowe ]). Problem jest w tym iż wyłączenie jej w krótkiej perspektywie czasowej przyniesie stratę, dlatego do póki nie zmieni się właściciel, nikt z zarządu nie będzie miał odwagi aby to zrobić.
iphoneski pisze:
Niech ich przejmuje każdy, byle nie Zyga bo będzie tak jak w plusie czyli tempo rozbudowy nikłe. Kiedyś plus to była najlepsza sieć, sam każdemu polecałem.
Bzdury opowiadasz, nie korzystasz z tej sieci chyba? Raz systematycznie rozbudowuje sieć (zaczynając od mniejszych miejscowości-czyli tam gdzie tj. najbardziej porządane z punktu widzenia klienta), sieć Plusa/CP/innych klonów Z.S przerzuca największe ilości danych, jak to możliwe skro wg ciebie ma tak słabą infrastrukturę?) i Plus to nie Play gdzie może być 160Mbps, a za minutę 3mbps (tia sieć mobilna...ble ,ble,... tylko dlaczego ja mam niemal płaskie wykresy przy ściąganiu dużych pakietów danych?!).
marcin19883 pisze:Zygmunt nikogo nie kupi, po co powtarzasz , to zmyślone info?
Wiem że masz stracha z powodu DIL
, ale takie są realia, kończy spłacać Plusa i następny będzie P4 (tudzież byli tacy którzy twierdzili że Netii też nie kupi
, która jest przystawką przed Play).