RobsonRZN pisze:
Chyba ktoś tu kontakt z rzeczywistością traci. Bogactwo to można stwierdzić po stanie konta w banku, a nie po rachunku telefonicznym. No chyba, że płacąc np. 100 zł za internet czujesz prestiż i chwalisz się rachunkiem wśród znajomych.
To już straciłeś całkiem, jeżeli ktoś się chwali, to zazwyczaj zajeżdza cebulą.
marcin19883 pisze:
No ok, ale mi to wisi. Nie mój interes. Niech robią co chcą. Póki jest będę korzystał. Po to jest prepaid, żeby można było wybierać najlepszą sieć, która pasuje danej osobie. Jak dla mnie Play nie jest zapchane w moich okolicach od długich lat, więc będę się dalej cieszył szybkim netem.
I bdb, również często zachęcam i uświadamiam że jak brać Play-data to tylko RBM na kartę z DIL, to nie znaczy że nie mam prawa wyrażać swojego zdania jak działa sieć porównując do Plusa i Orange z których również korzystam (do póki nie wyłączą DIL porównywanie działania internetu z W3 jest nieporozumieniem).
iphoneski pisze:
Dokładnie, nawet jeśli tych kart do DIL sprzedadzą 10 miliardów to nie znaczy, że ludzie ich używają bo mogli kupić sobie na wakacje i wyrzucić albo play słabo działa u nich i rzucili kartę do szuflady. Gdyby były jakieś oficjalne dane to by można było rozmawiać a tak to tylko domysły.
Tia, kupują sobie starter za 150 zeta, którego trzeba doładować na wakacje. Takie postawy są dla mnie znane z wielu zdarzeń z bliższej i dalszej historii, należysz do ludzi którzy wolą udawać że tak nie jest i ważne jest co podaje czynnik oficjalny, nawet gdy nie jest to prawdą w 1%. Więcej danych przerzucają od Plusa (gdzie część z nich to też są dane klientów Play-roaming), 2x więcej od 2x większej liczby abonentów data w Orange. Klienci jakich ofert generują ten ruch, sorry wiem kosmici korzystają w roamingu P4 i stąd tak duże zużycie danych.