http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 22&t=85837
Lektura
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Drugi starter jeszcze nie doszedł. Ktoś z was już dostał drugi starter?
dostałem na razie 20
Nie żartuj.24bis24 pisze:dostałem na razie 20
Wszystkie do wymiany24bis24 pisze:dostałem na razie 20
jak bym śmiałmarcin19883 pisze:Nie żartuj.24bis24 pisze:dostałem na razie 20
połowa tj. preftx 534, 883 logują się przed rejestracją, więc będzie pewnie ok.Wszystkie do wymiany
577, 576 nie logują się i jak do tej pory właśnie te prefiksy były zamieniane po rejestracji na duplikaty.
U mnie dokładnie to samo, 576 się nie loguje
Potwierdzę tylko, że simki z prefiksem 576 logują się do sieci po rejestracji i wyrobieniu duplikatu.
Duplikaty? Czyli trzeba iść do salonu i wymienić karty sim?
Witam
Ja mam pytanie o ważność nigdy nie użytych starterów?
Dotyczy darmowych starterów sieci Play / Orange
Dotyczy darmowych starterów sieci Play / Orange
Coś mi świta że w Play 3 lata Orange nie wiem.
Zadając to pytanie w A2 byli zdziwienie tak jakby w ogóle limitu nie było. Jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskałem.
Zadając to pytanie w A2 byli zdziwienie tak jakby w ogóle limitu nie było. Jednoznacznej odpowiedzi nie uzyskałem.
takowych jak na razie nie byłoforum_tg pisze:Witam
Dotyczy darmowych starterów sieci Orange
jak do tej pory to te z przed 10 lat bez problemu się aktywują.forum_tg pisze:Dotyczy darmowych starterów sieci Play
Tak trzeba iść do salonu i wyrobić duplikat.marcin19883 pisze:Duplikaty? Czyli trzeba iść do salonu i wymienić karty sim?
Dziękuje za informacje. Byłem ciekawy, a trudno taką informacje odnaleźć.24bis24 pisze:jak do tej pory to te z przed 10 lat bez problemu się aktywują.forum_tg pisze:Dotyczy darmowych starterów sieci Play
Moje 3 startery z 577 niestety wymagały wyrobienia duplikatu. Po wyrobieniu działają.
WKS
pewnie wszystkie darmowe 577 wymagają duplikatów
Potwierdzam Prefix 577 nie loguje się do sieci. Czy też macie problem z dodaniem nr do play24 z prefixem 534 z starteru z youtuberem?
"Fantazja jest ważniejsza od wiedzy." A Einstein
dodaje siepipawolowa pisze: Czy też macie problem z dodaniem nr do play24 z prefixem 534 z starteru z youtuberem?