Witam , właśnie potwierdzam i sam szukałem informacji o tym, t mobile usunęło pakiet 7dni 256kb/s UE - no limit. A szkoda - bynajmniej dla mnie !
Zamiast tego jest faktycznie 3GB 7 dni za 50zł , szybko działa (przetestowane w Belgii) aczkolwiek trzeba uważać bo jak się dużo korzysta gigabajty szybko uciekają, jednak w przypadku 256 kb/s było ślimakowo ale był "spokój ducha" z dbaniem o ilość transferu.
Jak czyta to ktoś z tmobile, to fajnie by było może wprowadzić jakieś pakiety na UE, przykładowo
no limit 515 kb/s - 7 dni lub 14 dni
no limit 1mbit /s - 7 dni lub 14 dni
j/w w opcji 1 miesiąc - jeden okres rozliczeniowy, też ciekawe dla kogoś kto dużo jeździ o UE, lub przebywa w delegacji cały miesiąc, mógłby więcej zapłacić za taki pakiet oczywiście w granicach rozsądku ale wtedy człowiek spokojniejszy.
Teraz te 3gb nie jest źle na tle konkurencji jednak trzeba się mocno kontrolować.
Do tego mam pytanie, może ktoś będzie wiedział - mam starą ofertę T3 no limit, niedługo kończy się umowa ale nie aneksowałem nowej bo mam dobre warunki.
80zł mieś 5 GB UE + 1 GB strefa T MOBILE po przekroczeniu lejek w krajach strefy 256 /s za friko plus oczywiście rozmowy i sms za fri cała eu.. do pl.
Nowa oferta nie była tak konkurencyjna dlatego nie przedłużałem umowy.
Zastanawiam się tylko czy SIEĆ T MOBILE zostawi mnie z moją starą umową czy po zakończeniu np. okroi jakąś opcję przykładowo zlikwiduje strefe t mobile czy coś, a może nawet ostatecznie wypowie umowe po zakończeniu - ale chyba tak brzydko nie robią?
STRACIĆ DOBREGO PŁATNIKA płacącego zawsze przed terminem - NUNU