@WellDone
Dzięki za merytoryczną odpowiedź
WellDone pisze:
Ad.1 Skrót myślowy, mimałem na myśli rozbudowę o wszystkie pasma, albo szybkie ich uzupełnianie.
A zastanawiałeś się, co by było gdyby tego nie robili? Już chodzi w miastach często słabo (u mnie np najgorzej z wszystkich sieci a praktycznie można powiedzieć że mają 4CA), bez modernizacji i dokładanie sprzętu byłoby game over.
Play-a próbuje co roku, przeważnie na kilka dni, bo później wywalałem kartę do śmieci. Sieć własna przytkana jak kibel po obiedzie tirowca
Mam to samo co dwa lata
I nadal to robię
Akurat dostęp do LTE Orange nie uważam za zaletę
Brak zasięgu Playa zdarza się już tak rzadko, że ten limit to DLA MNIE żaden problem.
Mam akurat inne zdanie. W miastach nawet brakuje zasięgu macierzystego. Zasięg uzupełnili głownie poza miastami, głównie tylko przy głównych trasach.
Aplikacje, które wymieniłeś nie są wymagające pod względem prędkości (Tym bardziej w dużym mieście, jak np Kraków.)i W3 czasami na 3G lepiej chodzi
Nie znam przypadku - mając Orange w 99% przypadków jak nie ma ich zasięgu, nie mają inne opy.
Nie można brać tylko pod uwagę TMobile. Ale zgoda - pisałeś, że Plusa miałeś więc nie będę tego wątku rozwijał. TMobile jak tylko będzie miał sam L1800 a nie dzielone z Orange oraz uruchomi L2100 to będzie już co najmniej na poziomie Play
Ale spoko. Każdy wybiera jak mu wygodnie.
Koniec spamowania. Czas zając się ciekawszymi zajęciami jak spamowanie na telepolis.