Lajt mobile: No-limit na wszystko i 10 GB za 19,99 zł http://www.telepolis.pl/wiadomosci/lajt ... 39944.html pojawiła się konkurencja dla a2 mobile
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Szkoda tylko że to też na nadajniku plusa.
To NIE jest nowa oferta. Obowiązywała już w wakacje. Zrobiono teraz dwie rzeczy: zmieniono nazwę - z lajtowe wakacje na pakiet studencki oraz wprowadzono go "na stałe" do oferty w cenie 19,99 zł (poprzednio od września, miała obowiązywać cena 24,99 zł).
witam, mam taka sytuacje, żona posiada lajt pakiet studencki, po 30 dniach skonczyła sie jego ważność, żona zapomniała doładować konto i niestety nie otrzymała ona żadnego sms-a od nich ze pakiet ma sie skonczyć i żeby doładować.
czy ta usługe sie jakos włącza? miała dziś problem była poza domem i nie miała z czego zadzwonić.
jak to ma wyglądać ma przychodzić sms z informacją czy nie ? a może trzebą tą usługę jakoś właczyć?
dziękuje
czy ta usługe sie jakos włącza? miała dziś problem była poza domem i nie miała z czego zadzwonić.
jak to ma wyglądać ma przychodzić sms z informacją czy nie ? a może trzebą tą usługę jakoś właczyć?
dziękuje
Doładuj konto, potem sprawdź czy działa pakiet przez kod ussd: *136#
Jesli pakiet jest wyłączony to włącz go przez *136*11*12#
Jesli pakiet jest wyłączony to włącz go przez *136*11*12#
witam, dałem dyspozycję przeniesienia numeru do Lajt mobile, wczoraj był kurier, przekazał kartę sim od powyższego operatora i mam takie pytanie - jaki mam czas na aktywację tej karty od otrzymania wiadomości o przeniesieniu ? Zaznaczam, że chciałbym to zrobić np. za miesiąc bądź dwa jak będzie jakaś promocja na doładowania i stąd brak pośpiechu, dziękuje za rzeczowe odpowiedzi
Zależy jaki wybrałeś termin przeniesienia (konkretna data) i czy numer przenoszony jest z abonamentu czy na kartę.
Arek, to nie starter, że sobie aktywujesz kiedy chcesz i będziesz u nowego operatora a oni będa łaskawie czekać. Jeśli zleciłeś przeniesienie numeru, to została określona już data oddania numeru u starego operatora i jego przyjęcia u nowego operatora. Zwykle to się odbywa o północy z jednego na drugi dzień.Arek40 pisze:witam, dałem dyspozycję przeniesienia numeru do Lajt mobile, wczoraj był kurier, przekazał kartę sim od powyższego operatora i mam takie pytanie - jaki mam czas na aktywację tej karty od otrzymania wiadomości o przeniesieniu ? Zaznaczam, że chciałbym to zrobić np. za miesiąc bądź dwa jak będzie jakaś promocja na doładowania i stąd brak pośpiechu, dziękuje za rzeczowe odpowiedzi
W salonie możesz przenieść się właściwie w 24 godziny. Dzisiaj jestem tu, jutro już będę tam bo wszystko załatwiasz na miejscu, podpisujesz dyspozycje i dostajesz nową kartę SIM.
W przypadku gdzie przeniesienie odbywa się kurierem, te daty są odwleczone i zakładany jest pewien margines opóźnień przesyłek karty SIM czy odpowiednich zgód. Powinieneś zostać poinformowany o tym, kiedy nastąpi wyłączenie starej karty, a aktywacja nowej na piśmie.
A prościej mówiąc, podpisałeś zlecenie. Jak rano się obudzisz i masz wyświetlony na ekranie brak usług w telefonie, to znaczy że numer został przepięty do Lajt Mobile i powinieneś włożyć ich kartę do telefonu.
biotyt
Dobre pytanie, bo zasugerowałem się, że chodzi o prepaid, a opcje mogą być różne. W przypadku prepaid powinna być informacja. Przy abonamencie chyba tak jasno nie informują. Jeśli np. abonament zaczyna obowiązywać np. od 12 lutego, to należ się spodziewać o północy tego dnia przeniesienia.barney89 pisze:Zależy jaki wybrałeś termin przeniesienia (konkretna data) i czy numer przenoszony jest z abonamentu czy na kartę.
biotyt
Świetna oferta w lajt. Starter za 1 zł. Szkopuł w tym że wysyłka miała być za free, a chcą 3 zł
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/lajt ... 43545.html
http://www.telepolis.pl/wiadomosci/lajt ... 43545.html
http://www.telepolis.pl/grafika/newsy/2 ... 9.2018.pdfmarcz123456 pisze:wysyłka miała być za free, a chcą 3 zł
``Wysyłka wskazana w punkcie 3.2. obowiązuje tylko na terenie Rzeczypospolitej Polskiej i jest bezpłatna.``
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Nie sądzę, by oszukiwali, najwyżej oddadzą w formie doładowania.
Ale to w sumie od jutra przecież. Zmylił mnie ten zeszyt od 31.08 i to że startery już są po 1 zł.
Z tego co słyszałem to lajt dość gorliwie blokuje dużo dzwoniących pod pretekstem generowania sztucznego ruchu lub awarii.
No i nie zmienili wysyłki na 0zł.
a na czym polega świetność tej oferty?marcz123456 pisze:Świetna oferta w lajt. Starter za 1 zł.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Wysyłka jest za 3 zł, nie jest darmowa.
To już 14 rok na Forum TELEPOLIS.PL - wielkie dzięki za ten czas i nadal służę pomocą! Pozdrawiam
W regulaminie jest darmowa. Wczoraj pisali też na telepolisie że darmowa.
3zł dziś zapłaciłem za wysyłkę
Wow ranga "Stary Wyjadacz" nie sądziłem że dotrwam do niej
Już poprawili i można zamawiać z darmową wysyłką