nie wiem czemu Tobie tak to działało.adacomp pisze:rozmowy nie schodziły z konta ZM tylko z głównego
Przy stanie 0 zł konto główne ZM schodziły, ubywało.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
nie wiem czemu Tobie tak to działało.adacomp pisze:rozmowy nie schodziły z konta ZM tylko z głównego
Reklamacja nic nie da, bo ZM w kraju działa że schodzą z ZM normalnie.forum_tg pisze:mając Play Fresh i ZM to powinny minuty schodzić z tych promocyjnych. Zawsze możesz zgłosić reklamacje.
A może chodzi o to ze schodzi ze ZM tylko gdy mamy puste konto tak jak pisze 24bis24 ??adacomp pisze:To jest po prostu jakiś błąd że ZM niektórym schodzą przed głównym
Przechodzenie RWK przy przejściu do Red Bull Mobile Energy to akurat nie był błąd systemu tylko tak stanowił regulamin, który funkcjonował przez długi czas.adacomp pisze: To jest po prostu jakiś błąd że ZM niektórym schodzą przed głównym podobnie jak było z przechodzeniem RWK między taryfami Play
Sprawdziłem i otrzymałem właśnie taką odpowiedź (PFDRiSwP).24bis24 pisze:czy *106# zmieniła się wam w Funkcję niedostępną?
tego to nie wiemmpiter pisze: Co się stało z doładowania ZM na Allegro?
nigdy swojej wiedzy nikomu nie sprzedawałemjarekt pisze:@24bis24 może coś wiedzieć w tej sprawie.
Hm. chodziło mi o play na kartę. One nie są wtedy wyłączane, ale zawsze w ciągu miesiąca je przedłużałem, jednak zastanawiam się czy jest jakaś reguła, bo regulamin tego chyba nie precyzuje.24bis24 pisze:Jeśli połączenia wychodzące tracą ważność, ZM są wyłączane i nie da się ich ponownie włączyć.
Piszę o ZM z Play Fresha.