i dlatego poszło z głównego.marcin19883 pisze:Dzwoniłem na normalny numer, czyli do Playa
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
i dlatego poszło z głównego.marcin19883 pisze:Dzwoniłem na normalny numer, czyli do Playa
To przecież nie numer specjalny. Więc możesz mi wyjaśnić o co chodzi? No chyba mi nie powiesz, że bonus można wykorzystać, tylko w sieci Orange, bo Play to roaming?24bis24 pisze:i dlatego poszło z głównego.marcin19883 pisze:Dzwoniłem na normalny numer, czyli do Playa
ja nie ale regulamin tak.marcin19883 pisze:No chyba mi nie powiesz, że bonus można wykorzystać, tylko w sieci Orange,
O żesz, nie doczytałem słowa Orange w punkcie 5 tym regulaminu. Masz racje, tylko Orange.24bis24 pisze:ja nie ale regulamin tak.marcin19883 pisze:No chyba mi nie powiesz, że bonus można wykorzystać, tylko w sieci Orange,
widać też nie doczytalimarcin19883 pisze:Konsultanci mi tylko zwracają kasę i nic z tym nie robią
Mam nadzieje, że w skarbonce można dzwonić do wszystkich.24bis24 pisze:widać też nie doczytalimarcin19883 pisze:Konsultanci mi tylko zwracają kasę i nic z tym nie robią
Wystarczy minimum siedem zł na miesiąc do utrzymania usługi, zachowujemy staż w usłudze, mieliśmy przykładowo 5 GB przy ostatnim odnowieniu usługi, po dwóch tygodniach doładujemy kartę, usługa wystartuje już z 6 GB na 7 dni za 7 zł.sylwekZolkusza pisze:Orange Free na kartę, nowo dodany pakiet cykliczny automatyczny, 3 GB za 7 zł na 7 dni.
Każde odnowienie pakietu skutkuje dodaniem 1 GB danych i tak co tydzień mamy o jeden GB więcej.
Przykład, pierwszy tydzień mamy 3 GB, drugi tydzień 4 GB, trzeci tydzień 5 GB, czwarty tydzień 6 GB, trzynasty tydzień 15 GB, do dyspozycji na tydzień. Oczywiście DANE SUMUJĄ się, nie przepadają.
regulamin z 11 października >> https://orange.binaries.pl/bw//20155/0/ ... feac3d.pdf
Możesz zrobić sobie taką przerwę, nic nie stracisz.marcin19883 pisze:A jeśli wykupuje no limit na 7dni i nie będę miał nic na koncie przez 2 tygodnie.Doładuje dopiero trzeciego tygodnia, to mi bonus 1GB zacznie naliczać od nowa?
Dokładnie tak.marcin19883 pisze:Chodzi ci pewnie o ten zapis: "Przez kolejne 31dni od zakończenia ostatniego cyklu będzie weryfikowany stan Konta Głównego i ponawiana próba odnowienia Usługi. "
Osobno data i osobno konto,marcin19883 pisze:A bonus z doładowań i pakiet neta z no limitów, to osobne konto, czy razem wpada i się przedłuża?