pavesi pisze: ↑23 paź 2018, 14:51
Złożyłem tej firmie wypowiedzenie i dostałem ofertę zachęcającą
za 12,99 nielimitowane do wszystkich rozmowy nielimitowane smsy, mmsy, i 10 giga jeżeli umowa na okres 24 miesiące to pierwsze 5 miesięcy za połowę ceny , jeżeli na rok umowa to 2 miesiące za połowę ceny
druga oferta rozmowy bez limitu do wszystkich za 9,99 umowa na okres 24 miesiące albo bezterminowa nie ma tutaj bonusów więcej .
Rezygnację składała firma A2Mobile może to ma jakieś znaczenie ...
Nie skuszą mnie żadną ofertą ponieważ na początku miałem z nimi problemy w zasadzie z fakturami i im zapowiedziałem składając kilka reklamacji że z niecierpliwością czekam na koniec umowy .
Mając tylko bez limitu rozmowy co miesiąc doliczali jakieś smsy każdy sms to koszt 1 zł ... oj nawalczyłem się z nimi ..
Umowa kończy mi się na początku kwietnia. Zrobiłem tak jak Ty i dostałem niestety o wiele gorszą ofertę. Wklejam co dostałem od nich:
OFERTA SPECJALNA: "ZYSKAJ NAJWIĘCEJ ZA 18,49/MC" - z opłatą abonamentową 18,49 zł(opłata z Bonusem Krajowym):
- nielimitowane połączenia do wszystkich krajowych sieci komórkowych i stacjonarnych,
- nielimitowane smsy i mmsy do wszystkich krajowych sieci komórkowych,
- krajowy transfer danych 10 GB LTE,
- umowa na okres bezterminowy, 12 miesięcy, 24 miesiące - do Państwa wyboru.
Dodatkowo proponujemy specjalną zniżkę w abonamencie przy zawarciu umowy terminowej:
- obniżony abonament za 10 zł/mc przez okres pierwszych 5 miesięcy - z umową na 24 miesiące
lub
- obniżony abonament za 10 zł/mc przez okres pierwszych 2 miesięcy - z umową na 12 miesięcy.
Ogólnie jak bym dostał to co Ty, to pewnie bez wahania bym u nich został, bo u mnie akurat z nimi nigdy nie było kłopotów, ani z prawidłowym naliczaniem faktur, ani z zasięgiem i działaniem sieci. A tak to się pewnie przeniosę do a2, bo różnica w cenie niewielka, a mamy tutaj dodatkowo internet w UE w cenie pakietu, co jednak czasami się przydaje;)