Kupiłem wczoraj w salonie TM ten starter, ma taryfę Dniówka
Startuj z Heyah a tak wygląda https://allegro.pl/oferta/starter-heyah ... 7696615648
Dałem 5 zł a zwróciła mi 1 gr reszty więc jest za 4,99zł
Zarejestrowałem przez TM https://i-boa.t-mobile.pl/ (utrzymuję w TM jedną kartę) poszło za pierwszym razem ale chwilę (max ~0,5h) trzeba przeczekać aż to przemiele system.
Na karcie jest 5,01zł ale zagapiłem się przy aktywacji i "rozmawiałem" za długo (chba 5 sek) bo zostało mi 4,98 zł a to o 1 gr. za mało aby przedłużyć ważność na 100 dni
Bonus 15GB uruchomiłem SMSem i bardzo szybko poszło. Ważność konta podaje "do 10.05.2019" ale znając TM to oznacza to (tak jak w Play) będzie to 09.05.2019 godz. 23:59 więc powinienem zużyć.
Co ciekawe, na samym początku (*101#) wyrzucił info o ważności konta (7dni) do 03.05.2019 a gdy uruchomiłem bonus to wydłużyło się do 10.05.2019 (kolejne 7 dni)
Z uwagi na poniższy zapis regulaminu
"2.7.Warunkiem korzystania z pakietu 15GB jest posiadanie aktywnego konta na połączenia wychodzące oraz dodatniego salda konta"
polecam zamiast tej, wcześniej, podanej sekwencji (ponieważ po wykonaniu 3. pobierze ze startera 5 zł (4,99zł) i nie będzie kasy na 4. czyli na spełnienie powyższego warunku regulaminu, i może być to kwestia 1 grosza)
......................
1.kupujemy starter Heyah za 5 zl 2.rejestracja 3.przedłużamy ważność konta 4.Uaktywniamy 15 GB na 30 dni
......................
taką sekwencję
.....................
1.kupujemy starter Heyah za 5 zl 2.rejestracja 3.uaktywniamy 15 GB na 30 dni 4.przedłużamy ważność konta
@ macqmacq, no faktycznie przedłużyli tylko, że na stronie https://www.heyah.pl/urodziny ciągle wisi to info"
Pakiet 15 GB w ramach oferty "15 GB na 15-te urodziny Heyah" jest jednorazowy i można go aktywować raz w czasie trwania oferty, nie póżniej niż 30.04.2019 r.....
No ale to pewnie małe potknięcie "przy pracy"
EDIT: po aktywacji party w SMS napisali mi m.in. tak "...oraz aktywowany zostanie Bezpieczny Internet, który do 10 MB będzie cię kosztował 3 zł" czyli nie ważne czy chcesz ale i tak cie skasujemy
Czytam ten regulamin https://www.heyah.pl/regulaminy/na-kart ... 8599f1bbe1 i nie za bardzo rozumiem, jak i kiedy to uruchomią a podane tam kody do deaktywacji (np. *125*7*9#), nie działają
Jest się czego bać, może to uruchomią dopiero pod wykorzystaniu 15 GB ?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
U mnie po przejściu z TM: Promocja niedostępna dla Twojego numeru Dobrze, że nie zaczęłam od włączenia 100dni ważności konta, przynajmniej uratowałam piątaka ale 3zł za migrację poszło
Promocja niedostępna jest też czasem przy aktywacji nowego startera. Ja chyba z 50 SMS raz wysłałem aż zaskoczyło.
Po kolejnym smsie nie ma już nawet żadnej zwrotnej wiadomości.
Nic dziwnego że przedłużyli promocję, przy tak sprawnym działaniu GB im schodzą jak ciepłe bułeczki
Nic dziwnego że przedłużyli promocję, przy tak sprawnym działaniu GB im schodzą jak ciepłe bułeczki
Treść smsa nie jest wiążąca
Może przypadkiem Ci jednak przyznali bonus. Sprawdź kodem *103*22# - to też nie jest pewne ( z autopsji), niezależnie sprawdź również po zalogowaniu na stronie i w aplikacji. Ja kiedyś bonusu nigdzie nie widziałem a jednak internet chodził. Dopiero 2 dni później bonus pojawił się w aplikacji. Pod kodem nigdy nie był widzialny. Takie uroki TM
Ani w Miboa, ani pod kodem, zero bonusu. Czy internet chodzi nie sprawdzałam, bo mnie skoszą na kolejne 3zł za BI
Najprawdopodobniej nr jest identyfikowany jako TM a tam promocja nie działa.
Byłam ostrzegana przed migracją więc zaskoczenia nie ma
Najprawdopodobniej nr jest identyfikowany jako TM a tam promocja nie działa.
Byłam ostrzegana przed migracją więc zaskoczenia nie ma
Kupiłem kartę Heyah z taryfą Dniówka. Aktywowałem pakiet 15 GB, ale nie mam wjazdu do LTE. Sprawdzałem apn internet i heyah.pl. Na obu jedynie 3G. Co trzeba zrobić, żeby uzyskać wjazd do LTE?
@biala1991 nie rezygnuj przecież wysyłanie SMS-ów pod 80404 jest darmowe może za którymś razem zaskoczy.
Spróbuję jeszcze dzisiaj ale powoli muszę się ewakuować do TM, bo niedługo kończy się ważność konta (dali aż 7dni)
Numer Heyah nie jest obsługiwany przez aplikację Mój TMobile? Zalogować się mogę ale widać tylko info: Nie udało się pobrać danych
Właśnie zauważyłam. że wczorajszych smsów nie ma w historii konta, to normalne?asdaf pisze: sprawdź również po zalogowaniu na stronie..
asdaf pisze: ...i w aplikacji
Numer Heyah nie jest obsługiwany przez aplikację Mój TMobile? Zalogować się mogę ale widać tylko info: Nie udało się pobrać danych
Heyah ma swoją aplikację.
Dziś nie mogę się zalogować na stronie ciągle wyskakuje mi "błąd spróbuj później"
Dziś nie mogę się zalogować na stronie ciągle wyskakuje mi "błąd spróbuj później"
Heyah ma osobną apkę a pomimo to karta loguje się do Mój TM, na starterach Heyah też tak jest czy to przypadłość zmigrowanych numerów?
Dzisiejsza wiadomość pokazała się w historii więc poczekam jeszcze co z tego wyniknie Może wczoraj za szybko puściłam tego smsa (zaledwie kilka godzin po migracji)
Dzisiejsza wiadomość pokazała się w historii więc poczekam jeszcze co z tego wyniknie Może wczoraj za szybko puściłam tego smsa (zaledwie kilka godzin po migracji)
Aplikację ma heyah, ale przez pc loguje się do mójmimobajl
Potwierdzam słowa przedmówcy.
Gdzie podział się Twój stoicyzm, z którego jesteś słynna na tym forum
Mam nadzieję, że włączą Ci w końcu ten bonus. Ostatecznie możesz jeszcze próbować "negocjować" telefonicznie z BOK (myślałaś o tym?).
uuu nie dobrze, TM zdenerwowało nawet Ciebie?!
Gdzie podział się Twój stoicyzm, z którego jesteś słynna na tym forum
Mam nadzieję, że włączą Ci w końcu ten bonus. Ostatecznie możesz jeszcze próbować "negocjować" telefonicznie z BOK (myślałaś o tym?).
No jak tu się nie denerwować, dostałam pakiet.. i znowu wiatr w oczy Na koncie zostało mi ostatnie 5zł, które teraz będę musiała wydać na przedłużenie ważności. Jak za miesiąc wrócę do TM nie uda mi się włączyć Bezlimitu za 1zł (brak wymaganej złotówki) i zostanę zmuszona wydać kolejne 5zł na doładowanie. W efekcie ten darmowy pakiet będzie mnie kosztował 10 zeta
to przenieś ten numer do play i dostaniesz 20 GB, albo do plusa i dostaniesz 50 GB. Wróć do heyah i znów 15 GBbiala1991 pisze: ↑30 kwie 2019, 12:59No jak tu się nie denerwować, dostałam pakiet.. i znowu wiatr w oczy Na koncie zostało mi ostatnie 5zł, które teraz będę musiała wydać na przedłużenie ważności. Jak za miesiąc wrócę do TM nie uda mi się włączyć Bezlimitu za 1zł (brak wymaganej złotówki) i zostanę zmuszona wydać kolejne 5zł na doładowanie. W efekcie ten darmowy pakiet będzie mnie kosztował 10 zeta
W TM przy aktywacji Bez limitu za 1zł nie są pobierane pieniądze. 1 zł zostanie pobrane dopiero przy pierwszej płatnej czynności natomiast ważność konta już w chwili aktywacji będzie ustawiona na 365 dni.
czy aby na pewno?michcio123 pisze: ↑30 kwie 2019, 13:27natomiast ważność konta już w chwili aktywacji będzie ustawiona na 365 dni.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play