Złotówka nie będzie pobrana ale trzeba ją mieć na koncie, żeby włączyć usługę, tak wynika z regulaminu, z zerowym saldem to się chyba nie udamichcio123 pisze: ↑30 kwie 2019, 13:27W TM przy aktywacji Bez limitu za 1zł nie są pobierane pieniądze. 1 zł zostanie pobrane dopiero przy pierwszej płatnej czynności natomiast ważność konta już w chwili aktywacji będzie ustawiona na 365 dni.
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Daj TM zarobić, doładuj konto. Przy okazji może coś wygrasz https://www.telepolis.pl/wiadomosci/tar ... -wycieczke
Na pewno na 182 dni, czyli pól roku. Ale w czym problem, aby przed tym półroczem wykonać jakąś aktywność, albo wyłączyć ją i za chwilę znów ją włączyć?24bis24 pisze: ↑30 kwie 2019, 13:33czy aby na pewno?michcio123 pisze: ↑30 kwie 2019, 13:27natomiast ważność konta już w chwili aktywacji będzie ustawiona na 365 dni.
Wyłączenie i włączenie usługi działa na 100% jako przedłużenie półrocznego "RWK".
Chyba wycieczkę do salonu z powodu problemów z systememasdaf pisze: ↑30 kwie 2019, 15:49Daj TM zarobić, doładuj konto. Przy okazji może coś wygrasz https://www.telepolis.pl/wiadomosci/tar ... -wycieczke
LuiN pisze:Desktopowa wersja Telepolis to ostatnia rzecz na której się skupiamy.
Wyprztykałam się na Plusaasdaf pisze:Daj TM zarobić, doładuj konto.
https://www.telepolis.pl/wiadomosci/tar ... na-majowke
Sory Winnetou
eee tam żartujesz , a stracisz szansę na niezapomniane emocje
Zużyłem urodzinowy pakiet 15GB w Heyah ale się zagapiłem i włączył mi się ten "bezpieczny internet" za 3 zł czyli z 4,98zł zostało mi 1,98 zł.
Ponieważ nie znam innego sposobu na przetrwanie w Heyah niż 100 dni za 4,99zł to postanowiłem wskoczyć do TM na podstawie tego regulaminu http://www.heyah.pl/regulaminy/taryfa- ... 124cfd9674
WARUNKI OFERTY PROMOCYJNEJ„Migracja do T-Mobile na kartę na taryfę Frii” dla Użytkowników Heyah
Wysłałem (kilka razy) kod *100*811# ale zwrotnie dostaję "Heyah. Brak środków na koncie na realizację zlecenia. Doładuj i spróbuj ponownie"
A kod *101# zwraca, że mam 1,98zł a w powyższym regulaminie napisali:
5.Warunkiem migracji jest posiadanie przez Użytkownika konta aktywnego na połączenia wychodzące oraz stanu konta minimum 0 zł.
6.Migracja na taryfę Frii w T-Mobile na kartę jest bezpłatna.
Wszystkie te warunki mam spełnione więc w czym problem ?
Innego regulaminu migracji z H=>TM nie znalazłem jak ten powyżej.
Ponieważ nie znam innego sposobu na przetrwanie w Heyah niż 100 dni za 4,99zł to postanowiłem wskoczyć do TM na podstawie tego regulaminu http://www.heyah.pl/regulaminy/taryfa- ... 124cfd9674
WARUNKI OFERTY PROMOCYJNEJ„Migracja do T-Mobile na kartę na taryfę Frii” dla Użytkowników Heyah
Wysłałem (kilka razy) kod *100*811# ale zwrotnie dostaję "Heyah. Brak środków na koncie na realizację zlecenia. Doładuj i spróbuj ponownie"
A kod *101# zwraca, że mam 1,98zł a w powyższym regulaminie napisali:
5.Warunkiem migracji jest posiadanie przez Użytkownika konta aktywnego na połączenia wychodzące oraz stanu konta minimum 0 zł.
6.Migracja na taryfę Frii w T-Mobile na kartę jest bezpłatna.
Wszystkie te warunki mam spełnione więc w czym problem ?
Innego regulaminu migracji z H=>TM nie znalazłem jak ten powyżej.
Za migracje trzeba zapłacić 3 zł, które muszą być na koncie w chwili zlecania zmiany.
Nie ma opłaty za migrację z Heyah do TM (migracja jest bezpłatna). Jest opłata za migrację z TM do Heyah (3zł).
Ale od ponad 5 lat w systemie TM jest błąd, który kasuje 3zł za migrację, która jest bezpłatna.
Nie jest to jedyny błąd, bo są ich setki. W ogóle całe systemy T-Mobile są wadliwe i uszkodzone na wielu poziomach i nie naprawiane od lat.
Operator mimo setek reklamacji (a może i tysięcy) tego oczywistego błędu nie naprawił przez ponad 5 lat.
Celowo.
Mają po prostu więcej kasy z tego oszustwa niż ubytku z rekompensat, co przykład @abramsa dobitnie pokazuje ("no trudno, odpuszczę").
Ale od ponad 5 lat w systemie TM jest błąd, który kasuje 3zł za migrację, która jest bezpłatna.
Nie jest to jedyny błąd, bo są ich setki. W ogóle całe systemy T-Mobile są wadliwe i uszkodzone na wielu poziomach i nie naprawiane od lat.
Operator mimo setek reklamacji (a może i tysięcy) tego oczywistego błędu nie naprawił przez ponad 5 lat.
Celowo.
Mają po prostu więcej kasy z tego oszustwa niż ubytku z rekompensat, co przykład @abramsa dobitnie pokazuje ("no trudno, odpuszczę").
lepiej zainwestuj w starter plusa i będziesz miał 50 gb
To jest właśnie największa paranoja w plusie i T że płaci się za zmianę taryfy. Za to właśnie lubię pleja że jest to za friko.
marcz123456 pisze:lepiej zainwestuj w starter plusa i będziesz miał 50 gb
ale na 14dni, trzeba wydać kolejne 5zł na doładowanie, żeby przedłużyć ważność konta.
Pytanie czy w Heyah uda się uniknąć doładowania i odpalić starter zachowując startowe 5zł? Może ktoś potwierdzić, że na nowym numerze nie pobiera kasy za połączenie z 888002222? Na numerze zmigrowanym z TM kontakt z BOK jest płatny, sprawdzone
Edit.
Doładowanie i tak mnie czeka ale po przejściu do TM, bo chce przetestować czy uruchomi się promocja Nielimitowane rozmowy w TM po doładowaniu więc z Heyah zamierzam migrować z pustym kontem i nie odpuszczę
Ostatnio zmieniony 08 maja 2019, 19:10 przez biala1991, łącznie zmieniany 1 raz.
w Plusie są też taryfy na które można migrować bezpłatnie. Są też takie na które jest promocja czasowa od dnia do dnia za 0 zł.marcz123456 pisze: ↑08 maja 2019, 18:09To jest właśnie największa paranoja w plusie i T że płaci się za zmianę taryfy.
ZM we Freshu Darmowe rozmowy i SMSy w Play
Ano, piątak zostaje, tylko uważaj gdzie pingujesz żeby aktywować numer. Ja natknąłem się na pocztę i zjadło mi parę groszy.
Czemu bezpłatna? Tam w pdf jest że do odwołania, więc sobie po prostu odwołali i święto.
marcz123456 pisze: Ja natknąłem się na pocztę i zjadło mi parę groszy.
No i właśnie o to pytam, jakie połączenie aktywujące wykonać, żeby mieć pewność, że nie stracę nawet grosika z tych 5zł, które są potrzebne do włączenia 100dni ważności konta?
Po rejestracji nr jest aktywny. Nie trzeba nigdzie dzwonić. Takie są moje doświadczenia.
To ja mam inne doświadczenia (jeszcze z czasów przedrejestracyjnych) czyżby coś się zmieniło?
Wiem jedno, na starym numerze włączenie tej promocji sprawiało kłopoty, tym większy problem może być z nowym numerem, który nie został "do końca" aktywowany.
Niech tam, kupię ten starter.. na Twoją odpowiedzialność asdaf
Wiem jedno, na starym numerze włączenie tej promocji sprawiało kłopoty, tym większy problem może być z nowym numerem, który nie został "do końca" aktywowany.
Niech tam, kupię ten starter.. na Twoją odpowiedzialność asdaf
@biala1991 Ty to naprawdę kochasz TM.
Teraz lepszą promo ma Plush - trochę drożej ale o ile więcej GB (50 + 5 + 6)
Teraz lepszą promo ma Plush - trochę drożej ale o ile więcej GB (50 + 5 + 6)
TM odpuściłem ale wczoraj, po napisaniu ostatniego tu posta, zreflektowałem się i poleciałem do salonu Playa i przeniosłem numer do nich, 20GB się przydajarekt pisze: ↑08 maja 2019, 12:19Nie ma opłaty za migrację z Heyah do TM (migracja jest bezpłatna). ...jest błąd, który kasuje 3zł za migrację, która jest bezpłatna....Operator... oczywistego błędu nie naprawił przez ponad 5 lat. Celowo. Mają po prostu więcej kasy z tego oszustwa niż ubytku z rekompensat, co przykład @abramsa dobitnie pokazuje ("no trudno, odpuszczę").
Ja tą miłość biala1991 do TM, tak ze swojego punktu widzenia, to jestem w stanie zrozumieć. Play w mojej lokalizacji ma mocno obciążone nadajniki i w efekcie mocno przycina w testach nawet do 2-1Mbs/0.5-0.3Mb/s gdy w TM-Heyah 50-30Mbs/10-5Mbs więc dzięki TM mogę choć na krótko zasmakować w LTE